PowerPoint Bedrijfspresentatie

Wanneer je als bedrijf bij een potentiële klant wordt uitgenodigd voor een gesprek, is dit natuurlijk dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en hiermee het vertrouwen te winnen. Een goede indruk maken kan het verschil maken, tussen wel of niet tot een samenwerking komen. Een indrukwekkende PowerPoint bedrijfspresentatie kan hier voor een groot gedeelte aan bijdragen. Toch zien we vaak, dat bedrijfspresentaties vaak zelf door medewerkers in elkaar worden geknutseld. Dit is een gemiste kans...

Voor het ontwikkelen van een professionele en inspirerende bedrijfspresentatie in PowerPoint, moet je allereerst bewust zijn van het doel dat je voor ogen hebt én wie je doelgroep is. Dit is een stap die vaak wordt overgeslagen.

Daarnaast heb je kennis nodig van design én van de techniek van PowerPoint, om de huisstijl-richtlijnen van het bedrijf op correcte wijze te verwerken in je bedrijfspresentatie. Verschillende kern-competenties dus, die niet altijd binnen de organisatie aanwezig zijn.

PPT Solutions kan hierbij helpen!

Video-demonstratie PowerPoint bedrijfspresentaties

Hieronder een aantal praktijk-voorbeelden van bedrijfspresentaties in PowerPoint:

Voorbeeld 1: Bedrijfspresentatie Q-Park

Voorbeeld 2: Bedrijfspresentatie Staples

Voorbeeld 3: Bedrijfspresentatie NS

Vrijwel alle bedrijfspresentaties die we vandaag de dag maken zijn interactief. De mogelijkheid tot interactie kan ingebouwd worden, zodat men niet meer chronologisch (slide-voor-slide) door de vele slides hoeft te lopen. De presentator kan op onderwerpen klikken en zo de informatie gedoseerd over brengen op de toehoorders.

Voorbeeld 4: Bedrijfspresentatie NewsMedia

Bij interactieve presentaties kunnen er dus ter plekke keuzes worden gemaakt. Dit gebeurt door het aanklikken van knoppen. Het grote voordeel hiervan is dat één algemene presentatie kan worden gebruikt voor meerdere doelgroepen, of om bijvoorbeeld verschillende producten en diensten te presenteren.

Wij werken o.a. al voor:

PowerPoint template

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 010-3070841 of gebruik onderstaand formulier:

Enkele reacties van tevreden klanten..

PowerPoint bedrijfspresentatie testimonial 2

De communicatie met PPT Solutions is altijd heel goed en duidelijk. Mijn relatie (Ferry) denkt met ons mee over onze wensen en verwoord het allemaal eerst heel goed voor hij begint met een project, zodat alle verwachtingen duidelijk zijn aan beiden kanten. Er wordt gewerkt met een duidelijk plan van aanpak en ik ben altijd op de hoogte van de vorderingen.

Over de presentatie zelf, krijgen we tot nu tot alleen maar positieve reacties. Zowel van klanten, als van collega's. Dat is natuurlijk super om te horen. De presentatie is zo gemaakt dat wij het ook zelf per klant/relatie aan kunnen passen – heel makkelijk te gebruiken (voor de meeste mensen).

Ik ben dus zeer tevreden met deze nieuwe relatie, die wij hebben gevonden voor C.H. Robinson en ik denk dat wij in de toekomst vaker terug zullen komen met verschillende projecten.

Marianne Myburgh
Marketing en Communicatie Manager Europe
C.H. Robinson Europe B.V.


Bedrijfspresentatie PowerPoint testimonial

Voor een grote aanbesteding, waarin we ons bedrijf en product moesten voorstellen, zochten wij hulp om onze bedrijfspresentatie in PowerPoint eruit te laten springen. Het tijdsbestek was relatief kort (6 weken), maar desondanks heeft PPT Solutions prachtig werk geleverd!

In korte tijd hebben ze begrepen wat we zochten en dit vertaald in een fantastische presentatie. Wat opviel is dat Ferry en zijn team niet schrikken van een deadline. De informatie werd van onze kant in delen aangeleverd, maar dit vormde geen probleem voor PPT Solutions. Er werd door het team mee gedacht en daarboven op werden ook suggesties gedaan om zaken anders te doen.

Onze bedrijfspresentatie stond mede door de sprankelende presentatie als een huis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de gunning van het project. Nadeel is wel dat ik al mijn eigen presentaties niet meer goed genoeg vind…

Niek Beukema
Field Product Manager Surgical
Olympus Nederland

Op zoek naar een professionele bedrijfspresentatie?

Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op via onderstaande link.

Neem direct contact op!