Video Aspect Ratio: 4:1

PowerPoint expert worden?

Klik op play...

play_circle_outline

9+ jaar

ERVARING

1.400+

DEELNEMERS AAN TRAININGEN

165+

TRAININGEN GEGEVEN

PowerPoint- en Presentatie trainingen

PowerPoint trainingen en Workshops

Incompany PowerPoint training

Wij komen naar je toe!

€ OP AANVRAAG

PowerPoint trainingen en Workshops

PowerPoint 2.0

Techniek voor gemiddelde gebruikers

€ 375,-

PowerPoint trainingen en Workshops

PowerPoint 3.0

Voor deelnemers die expert zijn met PowerPoint

€ 375,-

Download de trainingsgids!

Meer weten over PowerPoint- en presentatie trainingen? Download dan nu de trainingsgids met alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken!

50%
Download trainingsgids
Alle informatie over onze trainingen
Je gegevens zijn veilig
Ja, ik wil de trainingsgids!

Reacties van deelnemers

"Enorm veel geleerd"

Als Grafisch Vormgever was PowerPoint natuurlijk niet nieuw voor me, maar tijdens de PowerPoint training bij PPT Solutions heb ik toch enorm veel bij geleerd. En nu aan de slag met het maken van mooie PowerPoint presentaties en slides, want al doende leert men.

Ted Jegen

"Ik voel me PowerPoint ambassadeur"

Na de training voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur. Wat kan er veel, maar dat moet je wel even weten. Tijdens de workshop hebben we veel praktische handvatten gekregen waar ik ook direct mee aan de slag ben gegaan. Erg leerzaam! En een hele leuke club met mensen!

Jiska van Wemmenhove

"Er ging een wereld voor me open"

Er ging een wereld voor me open. Het was een erg leuke, interessante en leerzame workshop, die met veel expertise werd geleid. Veel van hetgeen ik geleerd heb tijdens de workshop was meteen toepasbaar in de praktijk. Kortom erg tevreden en blij ik ik de workshop heb gevolgd.

Rob Verberne

"De training was zeer georganiseerd"

Als ervaren gebruiker van PowerPoint was ik wel benieuwd naar wat ik zou bijleren. De PowerPoint training was zeer georganiseerd (locatie, eten, drinken en natuurlijk de oefeningen). Het was erg leerzaam en genoeg ruimte voor vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Ga zo door met de Workshops en trainingen!

Pieter van Galen

"Alle doelstellingen zijn behaald"

De dienstverlening van PPT Solutions helpt onze sales-force om nog beter om op een aantrekkelijke en overtuigende manier bij de klant te presenteren! Door de slimme opzet van de template is hij bovendien, ook zonder uitgebreide PowerPoint kennis, gemakkelijk in gebruik. Alle doelstellingen zijn door PPT Solutions meer dan behaald!

Kleis Sorgdrager

"The people are truly artists!"

The people behind PPT Solutions are truly artists ! PPT Solutions expertise (with Dhr. Reginald Berretty in particular) is simplifying your story in such a way that it becomes fascinating, for your (potential) clients as well as your own sales and marketing team! They helped us using our PowerPoint presentation in an effective way as well. 

Bart Schmitz

Meedoen aan een workshop?

Kies je training!