PowerPoint trainingen en Workshops
Video Aspect Ratio: 4:1

PowerPoint training volgen?

Bekijk onze video...

play_circle_outline

Welke training past bij jou?

Direct naar de trainingen!

Slides met impact maken 

We leren je slides maken die er professioneel en gelikt uit zien.

Subtiele animaties 

Animaties gebruiken om de boodschap beter over te brengen

Tijd besparen

Handige tips & tricks om efficienter te werken.

De nieuwste updates 

Alles over PowerPoint 2016, Morph en Zoom!

Werken met video

Video's gebruiken voor dynamische presentaties.

Visuele slides maken

Werken met grote afbeeldingen voor meer impact.

Ontwikkeld door PowerPoint experts

PPT Solutions is een bedrijf dat zich met 25 medewerkers voor 100% heeft gespecialiseerd in het maken van presentaties. Wij staan al jaren met onze 'poten in de klei' en weten alles van PowerPoint. Onze trainingen zijn gevuld met eigen ervaringen uit de dagelijkse praktijk. Geen theoretische kennis uit het boekje, maar praktische PowerPoint tips waar je direct mee aan de slag kunt. Ons doel is om jou een indrukwekkende presentatie te laten maken met PowerPoint! 

Ga direct door naar de trainingen!

Reacties van deelnemers:

"Enorm veel geleerd"

Als Grafisch Vormgever was PowerPoint natuurlijk niet nieuw voor me, maar tijdens de PowerPoint training bij PPT Solutions heb ik toch enorm veel bij geleerd. En nu aan de slag met het maken van mooie PowerPoint presentaties en slides, want al doende leert men.

Ted Jegen

"Ik voel me PowerPoint ambassadeur"

Na de training voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur. Wat kan er veel, maar dat moet je wel even weten. Tijdens de workshop hebben we veel praktische handvatten gekregen waar ik ook direct mee aan de slag ben gegaan. Erg leerzaam! En een hele leuke club met mensen!

Jiska van Wemmenhove

"Er ging een wereld voor me open"

Er ging een wereld voor me open. Het was een erg leuke, interessante en leerzame workshop, die met veel expertise werd geleid. Veel van hetgeen ik geleerd heb tijdens de workshop was meteen toepasbaar in de praktijk. Kortom erg tevreden en blij ik ik de workshop heb gevolgd.

Rob Verberne

PowerPoint training voor professionele presentaties

PowerPoint trainingen en Workshops

PowerPoint 2.0 (AANBEVOLEN)

Voor diegene die zijn PowerPoint skills naar een hoger niveau wil tillen. We leren je professionele en dynamische presentaties te maken.

€ 375,-

PowerPoint trainingen en Workshops

PowerPoint 3.0

Let op; alleen voor de échte experts! De 3.0 training is bedoeld voor gevorderden. Na deze training maak je presentaties met de WOW-factor!

€ 375,-

PowerPoint trainingen en Workshops

Incompany PowerPoint training

Een groep collega's laten trainen op locatie? Ook dat is geen probleem. Vanaf minimaal 6, tot maximaal 10 personen. Wij komen naar je toe!

€ OP AANVRAAG

Uitgebreid naslagwerk

Om zeker te weten dat je na de training ook alle lessen kunt toepassen in de praktijk, hebben we een handout gemaakt waarin alle PowerPoint tips nogmaals stapsgewijs zijn uitgeschreven! Voor beiden trainingen is deze handout beschikbaar!

Download de trainingsgids!

Meer weten over PowerPoint- en presentatie trainingen? Download dan nu de trainingsgids met alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken!

50%
Download trainingsgids
Alle informatie over onze trainingen
Je gegevens zijn veilig
Ja, ik wil de trainingsgids!

"De training was zeer georganiseerd"

Als ervaren gebruiker van PowerPoint was ik wel benieuwd naar wat ik zou bijleren. De PowerPoint training was zeer georganiseerd (locatie, eten, drinken en natuurlijk de oefeningen). Het was erg leerzaam en genoeg ruimte voor vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Ga zo door met de Workshops en trainingen!

Pieter van Galen

"Alle doelstellingen zijn behaald"

De dienstverlening van PPT Solutions helpt onze sales-force om nog beter om op een aantrekkelijke en overtuigende manier bij de klant te presenteren! Door de slimme opzet van de template is hij bovendien, ook zonder uitgebreide PowerPoint kennis, gemakkelijk in gebruik. Alle doelstellingen zijn door PPT Solutions meer dan behaald!

Kleis Sorgdrager

"Ik raad het iedereen aan"

De workshops hebben mij veel geleerd over PowerPoint, zeker door de interactieve onderdelen. Fijn dat men vooraf vraagt welke versies er gebruikt worden en in welke taal. Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad het een ieder aan die ook nu al veel met PowerPoint werkt maar nog meer handige tips en trucs wil bijleren.

Karin Volger

Indrukwekkende presentaties leren maken in PowerPoint?

Schrijf je in voor een training!