arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature: Online Marketeer

Kom jij ons team versterken?

Direct solliciteren!

Onze missie: De meest inspirerende presentaties maken!

Wij maken de meest inspirerende PowerPoint presentaties. Dat mogen we doen voor meer dan 900 bedrijven, van multinationals tot midden- en klein bedrijven en van onderwijsinstellingen tot public speakers. Ons portfolio bestaat onder andere uit de KNVB, NS, GeenStijl en Achmea.In 2009 is PPT Solutions opgericht en op dit moment werken wij met 28 medewerkers. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, mede door inzet van marketing en daarom zijn we opzoek naar iemand die ons gaat helpen om nog grotere stappen te maken!

Dit is wat jij gaat doen

Leads genereren

 Als online marketeer werk je samen met de marketingmanager en krijg je de verantwoordelijkheid voor de Nederlandse markt. Tevens werk je samen met designers, salescollega‚Äôs en een extern online marketingbureau. Van strategie tot uitvoering ben jij bezig om zoveel mogelijk leads te genereren voor de salesafdeling. Dit is dan ook de KPI die je elke maand mee krijgt en die jij wilt behalen! Jij maakt de beste marketingfunnels en zorgt ervoor dat er via diverse kanalen kwalitatieve leads binnen worden gehaald!

Direct solliciteren

Conversie optimaliseren

Het optimialiseren van de website is een continue proces. Samen met het online marketing bureau doe je a/b tests, pas je waar nodig teksten, of andere objecten aan en zorg je er constant voor dat op basis van data de usabillity van de website wordt geoptimaliseerd. Daarnaast maak je gebruik van social kanalen en zorg je ervoor dat met behulp van marketing automation de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap wordt aangesproken. Alle data meet je met behulp van systemen zoals Google Analytics, Ad Calls en Hotjar.

Direct solliciteren

Content maken

Het maken van teksten, afbeeldingen en video zijn zeer belangrijk en daar ga jij mee aan de slag. Vanuit een contentstrategie maak je video's of schrijf je teksten vanuit onze merkpositionering en daarmee speel je in op de behoefte van onze doelgroep. Met een goede pen weet jij scherpe en foutloze teksten te schrijven en de video's bereid je voor, zodat de producer weet wat hij kan doen. Tevens weet jij hoe je SEO teksten schrijft en is het een sport om met zoveel mogelijke relevante zoekwoorden bovenin te staan in Google. 

Direct solliciteren

YouTube Management

Een platform dat na Google de meeste zoekresultaten heeft! YouTube biedt vele mogelijkheden en wij delen daar op dit moment al met regelmaat content op. Jij zult dit verder gaan professionaliseren. Op basis van de strategie en doelstellingen plaats je video's, pas je het kanaal aan en zorg je ervoor dat we meer bezoekers naar het platform halen. Op basis van de maandelijkse YouTube rapportages, maak je nieuw plannen voor de volgende maand, zodat we snellere groei realiseren. 

Direct solliciteren

Dit ben jij...

All-round Online marketeer die zichzelf wil ontwikkelen

Elke dag wil je beter worden in online marketing en je kunt zelfstandig de Nederlandse markt bedienen. Je bent gedreven om elke maand jouw KPI te behalen, dus je bent blij met elke lead die binnenkomt. Daarnaast help je mee om de positionering van het merk (B2B) te versterken. Hieronder de kernpunten van wie jij bent:

 • Je wilt elke dag beter worden in online marketing!
 • Je wordt blij van nieuwe leads!
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ruime ervaring met online marketing.
 • Kennis van SEO, SEA, en analytics.
 • Kennis van Facebookmarketing en LinkedIn marketing.
 • Kennis van CRM systeem (wij werken met Perfect View).
 • Kennis van e-mail marketingsysteem. 
 • Je hebt een goede pen en vind het leuk om te schrijven.
 • Woonachtig in Rotterdam of omgeving.
 • Creatief met schrijven of bedenken van acties.
 • Analytisch, met behulp van data maak jij keuzes.
 • Je bent positief en geeft nooit op. 
 • Je wilt elke dag weer verwachtingen overtreffen.

Dit bieden wij

Vrienden

We hebben een enthousiast team waar je in komt te werken. Een kernwaarde die hoort bij onze organisatie is dat je jezelf kunt zijn.

Activiteiten

In de pauze een rondje lopen of tafeltennisen en op vrijdag om 16:00 uur aan de borrel. Daarnaast gezellige uitjes met het hele team.

Vergoeding

Een passend salaris op basis van leeftijd, opleiding en ervaring en goede secundaire arbeids voorwaarden (o.a. pensioen en reiskosten).

Opleiding

Op het gebied van marketing wil je elke dag leren en dat stimuleren wij. Daarnaast is er alle ruimte om jezelf persoonlijk verder te onwikkelen.

Vrijheid

Je hebt vrijheid om je taken uit te voeren. We werken met een "platte" organisatie en ieder zijn mening doet er toe bij ons.

Verantwoordelijkheid

Je bent verantwoordelijk voor jouw deel van de werkzaamheden. Elke maand kun je aantonen dat je de voor jouw gestelde KPI hebt behaald.

Solliciteren op deze functie?

Help jij ons om de marketingafdeling naar een hoger level te tillen? Ben je gedreven door data en kom je met creatieve oplossingen? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande link en upload je CV en motivatiebrief. Meer informatie nodig? Je kunt ons bellen op 010 307 08 41. 

Reageren kan tot 1 april 2019.

Wij gebruiken Cookies