arrow_drop_up arrow_drop_down

Naomi Bommezijn

Life Quote:

“Never a failure always a lesson.”

Wie is Naomi Bommezijn?

Ik ben een vrolijke spontane meid van 1,70, die droomt over verre reizen maken, opgegroeid is met R&B Songs en regelmatig een dansje doet op festivals. Elke dag kan ik lachen om mijn eigen klunzige acties en ik durf eerlijk toe te geven dat ik een workaholic ben.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Ik ben bij PPT Solutions terecht gekomen door Ferry Pereboom. Wij kennen elkaar van vroeger en dankzij (lang leven!) social media zag ik een erg leuke vacature staan voor grafisch vormgever. Ik wilde perse deze functie hebben en binnen vijf minuten was de sollicitatie verzonden. Mijn takenlijst bestaat vooral uit het vormgeven van verschillende projecten, meedenken met de content, schema’s uitwerken en visualiseren, templates ontwikkelen en klantencontact. Mijn klantenkring bestaat uit vooral corporate bedrijven zoals 3M, PFM, Maandag®, VGZ en Verwol. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de huidige stagiaires.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik sta vooral bekend als “schema koningin”. Ik zie in elk ingewikkelde schema een uitdaging en probeer die samen met de klant op een visuele manier over te brengen. Daarnaast ben ik erg collegiaal, vrolijk en een echte aanpakker.

Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

PPT Solutions is een bedrijf wat voelt als thuiskomen. In het bedrijf heerst een gezellige sfeer en zijn er leuke jonge collega’s, die altijd voor je klaar staan. Het werk is afwisselend, het ene moment moet je een doorligplek visualiseren en het ander moment ben je een corporate presentatie aan het ontwikkelen voor een zorgverzekeraar.

Waar ben je het meest trots op?

Elke dag weer ben ik trots op mijn werkzaamheden. Het kan zijn dat ik een mooie template of presentatie ontwikkel, op ander moment zie ik een stagiaire enorm groeien als aankomende designer.

Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Ik raad iedereen aan om ons in de gaten te houden, want ik weet zeker dat wij blijven ontwikkelen. Wij hebben de kracht in huis om alle concurrentie uit het veld te slaan, of het nu gaat om innovatie of om het ontwikkelen van een geweldige presentatie. Kom maar op!

Wij gebruiken Cookies