arrow_drop_up arrow_drop_down

Melissa Plugge-Dekker

Wie is Melissa?

Hoi, ik ben Melissa en werk al enige jaren als Grafisch ontwerper en Webdesigner en sinds kort ook als PowerPoint designer. Verdere vorm en kleur worden door familie en ons familie paard gegeven. Met het paard trekken we er eigenlijk elk weekend wel op uit, weer of geen weer. Een beetje tegenslag zie ik als een uitdaging en maken dat je de momenten waarop alles wel meezit beter te waarderen.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen het bedrijf?

Bij PPT Solutions werken veel creatieve mensen die idee├źn en kennis delen. Dit geeft veel nieuwe inzichten en inspiratie. Het is daarnaast ook bijzonder hoe goed PowerPoint tussen Grafisch ontwerp en Webdesign past. Ik ben voornamelijk bezig met het ontwerpen en designen van PowerPoints. 


Waarom heb je voor PPT Solutions gekozen?

Enkele jaren geleden heb ik gereageerd op een oproep om in de drukke tijden bij te springen als Freelancer. Hierna ben ik enkele jaren als Webdesigner in contact gebleven en heb ik eerder dit jaar aangegeven ook wel als flexibele medewerker aan de slag te willen en nu ben ik werkzaam als flexibele PowerPoint designer.

Wij gebruiken Cookies