arrow_drop_up arrow_drop_down

Marjolijn de Kruijff

Life Quote:

“Stay weird, stay different.”

Wie is Marjolijn?

Hoooi. Ik kom uit pittoreske Gorinchem, waar ik samen met mijn twee katten woon. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met illustreren, comics lezen, uitgaan met vrienden en gamen (Nintendo freak). Kortom gewoon aan het genieten van het leven! Daarnaast heb ik ook nog de ambitie om een mini-cartoon te animeren, so stay tuned!


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Ik volgde PPT Solutions al een tijdje op LinkedIn, toen vervolgens mijn vorige project ten einde liep heb ik meteen mijn kans gepakt. Ik ben toen gaan sollicteren bij PPT Solutions voor de functie PowerPoint Designer. Boem Poef Pats, daar was ik dan.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik ben een erg dromerig, druk en snel verveeld persoon. Mijn hersenen stoppen nooit met toeren maken, wat er voor zorgt dat ik snel nieuwe ideeën en inzichten krijg. Doordat ik snel uitgekeken ben op bepaalde concepten, ben ik constant opzoek naar nieuwe en andere manieren van vormgeven en hou ik niet vast aan één stijl. Daarnaast vind ik het intressant om met kleuren bezig te zijn en de meest smakelijke combinaties te creëren.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Iedereen bij PPT Solutions ondersteund elkaar om te blijven groeien en ontwikkelen, wat voor veel positiviteit in het bedrijf zorgt. Bij PPT Solutions is geen enkele opdracht hetzelfde, dus de werkzaamheden zijn erg divers. Hierdoor kan de dag soms omvliegen, time flies when you´re having fun!


Waar ben je het meest trots op?

Op ons team, iedereen zet zich elke dag 100% in. We steunen elkaar, we helpen elkaar groeien en alles kan besproken worden. Je werk is 1/3 van de dag en het is goud waard als je die kan doorbrengen met zulke gemotiveerde leuke mensen.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Zoals de wijze Daft Punk zei: Harder, Better, Faster, Stronger.

Wij gebruiken Cookies