arrow_drop_up arrow_drop_down
Lezing presentatie RIVM - PPT Solutions

Lezing presentatie RIVM

Inspireren tijdens een lezing?

Het resultaat

De afdeling Landelijke Coordinatie Infectieziektebestrijding binnen het RIVM, heeft ons gevraagd een presentatie te maken, die gebruikt kon worden op een congres. Een presentatie die voor 100% gemaakt is in PowerPoint.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Lezing presentatie RIVM - PPT Solutions

Van saai naar indrukwekkend...

De uitdaging

De uitdaging zat hem voornamelijk in het verwerken van de huisstijl in de PowerPoint presentatie. De presentatie moest voldoen aan alle huisstijl-richtlijnen van het ministerie. Daarnaast moest de presentatie gebruiksvriendelijk en makkelijk aanpasbaar zijn. Aan ons de uitdaging deze elementen te verwerken in één presentatie.

De aanpak

Aangezien dit project binnen korte tijd gerealiseerd diende te worden, hebben we eerst een ontwerpvoorstel gemaakt van 3-4 slides. Pas toen deze slides werden goedgekeurd en er in zijn geheel akkoord werd gegeven, hebben we de rest van de presentatie opgezet. De structuur en het design volgden.

Lezing presentatie RIVM - PPT Solutions

"Hij is heel mooi geworden! Mijn complimenten. En dat kopje koffie op het eind dat is natuurlijk écht gewéldig!!! Daar gaan we zeker de show mee stelen in het land!"

D. Beaujean, Landelijke Coordinatie Infectieziektebestrijding (LCI), RIVM

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, Ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Jan Leentvaarlaan 29

3065 DC Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies