Page content

Zakelijke PowerPoint presentatie

Zakelijke PowerPoint presentatie

Een zakelijke PowerPoint presentatie noemen we ook wel een bedrijfspresentatie. Het is een presentatie die je mee kunt nemen naar klanten om te vertellen over je bedrijf, product of dienst. Het kan gebruikt worden door sales om het product of de dienst te verkopen. Tevens kan het gebruikt worden voor marketing om het bedrijf onder de aandacht te brengen.

Belangrijk is het om te weten wat de doelstellingen zijn van jouw presentatie en wie de doelgroepen zijn. Daarna kun je beginnen met de zakelijke PowerPoint presentatie. Wij maken vaak gebruik van een interactief menu in de presentatie, zodat je niet slide-voor-slide alles af hoeft te gaan. Bijvoorbeeld: een potentiële klant waar je al een keer bent geweest hoef je niet nog een keer de historie van het bedrijf te vertellen. Met een menu kun je naar het hoofdstuk gaan wat op dat moment relevant is voor de toehoorder.

Bekijk hier hoe je in 10 stappen een professionele zakelijke presentatie kunt maken.

Een zakelijke PowerPoint presentatie moet ook door medewerkers makkelijk aanpasbaar zijn. Daarom ontwikkelen wij templates in de huisstijl van bedrijven, zodat iedere medewerker gemakkelijk een presentatie kan maken. Hierdoor creëer je een eenduidige uitstraling. Medewerkers van verschillende afdelingen werken met eenzelfde PowerPoint template zodat de huisstijl gewaarborgd blijft.

Naast professionaliteit en uitstraling zal het ook tijd besparen omdat niet iedere werknemer opnieuw het wiel moet uitvinden. Iedereen herkent het wel dat er veel tijd gaat zitten in het aanpassen van een PowerPoint presentatie. Met een huisstijl die al vast staat hoef je alleen nog maar jouw verhaal duidelijk te krijgen en dat in de PowerPoint template te gieten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van Slidebuilder, waarmee iedereen gemakkelijk in de huisstijl werkt.

Vier voorbeelden van een zakelijke PowerPoint presentatie:

Interactieve bedrijfspresentatie Staples

Bedrijfspresentatie GeenStijl

Bedrijfspresentatie NS

Corporate presentatie Q-Park

Wil je meer weten over een zakelijke PowerPoint presentatie? Klik dan hier voor meer informatie

 

    Comment Section

    0 reacties op “Zakelijke PowerPoint presentatie

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.