Page content

Sales presentatie

Sales presentatie

Ben je opzoek naar een sales presentatie waar je echt mee kunt scoren? Tijdens een gesprek met een potentiële klant wil je indruk maken, zodat de klant overtuigd raakt van jouw product of dienst. Er wordt veel budget beschikbaar gesteld voor marketingwerkzaamheden. Dat kunnen onder andere zijn: reclames, advertenties, websites, sponsoring en ga zo maar door. Echter wordt er vaak vergeten dat het eerste contact met de potentiële klant met een salespersoon is. Vraag je jezelf ook weleens af of die eerste indruk ook echt indruk maakt? Wij hebben de oplossing voor je!

Elke dag weer worden er duizenden presentaties gemaakt. Iedereen probeert er elke keer weer wat moois van te maken. Animaties, afbeeldingen en video’s moeten de presentatie extra glans geven. Meestal maakt de marketingafdeling een presentatie waar sales mee verder kan werken. De salespersonen vinden niet alles mooi aan de presentatie en gaan deze naar eigen inzicht verbouwen. Dit kost veel tijd en de huisstijl wordt vaak niet meer gehanteerd. Daarnaast is het vaak niet indrukwekkend genoeg om de potentiële klant te overtuigen om een aankoop te doen.

Wat moet je dan wel doen?

Op onze website staan vele tips & tricks om een professionele sales presentatie te maken. Daarnaast hebben we een white paper geschreven, dat als stappenplan gebruikt kan worden om een doelgerichte presentatie te maken.

De tips & tricks kun je hier vinden

Het white paper kun je hier downloaden

Wat kun je nog meer doen?

PPT Solutions is de nummer één presentatie specialist van Nederland. Voor al meer dan 700 klanten hebben wij een presentatie mogen maken. Ons team bestaat uit ervaren PowerPoint designers, die 40 uur per week met het programma werken. Wij maken niet zomaar een presentatie, maar wij willen samen het jou resultaat behalen!

Wil je meer informatie ontvangen over het maken van een professionele sales presentatie? Vul dan het formulier in of bel ons op het nummer 010 – 3070841

Comment Section

0 reacties op “Sales presentatie

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.