Page content

Prezi maken

Prezi maken

Binnenkort een belangrijke Prezi maken? Een presentatie is eenvoudig gemaakt. Daarentegen gaat er veel tijd zitten in het maken van een professionele presentatie die gericht is op de doelgroep.

Wat is Prezi nou eigenlijk?

Prezi is een online presentatie software tool die in 2009 op de markt is gekomen als tegenhanger van Microsoft PowerPoint. Het programma is bekend om de structuur. Waar PowerPoint bekend staat om de slides, is Prezi vooral bekend om de mindmap structuur. Op een groot schilderdoek of ook wel canvas kun je teksten, afbeeldingen, grafieken, video’s en andere objecten plaatsen. Op vrij eenvoudige manier kun je inzoomen op verschillende delen van de mindmap.

Voor welke gelegenheden kun je een Prezi maken?

Je kunt het programma gebruiken voor salespresentaties, bedrijfspresentaties, beurspresentaties, lezingpresentaties, maar ook voor presentaties op school. Veel studenten hebben een tijd lang gebruik gemaakt van Prezi, omdat het gemakkelijk is om snel een visueel aantrekkelijke presentatie te maken. Wil je echter een bedrijfstemplate presentatie maken die volledig op maat is gemaakt binnen de huisstijl, dan is Prezi moeilijker om te gebruiken.

Prezi maken of PowerPoint maken?

Prezi heeft zich in de markt gezet als de killer van PowerPoint. Een aantal jaren leek het erop dat iedereen naar het programma wilde overstappen. Dat kwam mede doordat PowerPoint niet genoeg ontwikkelde en innoveerde. Anno 2017 concluderen we dat Microsoft wakker is geworden en dat Prezi het onderspit moet delven. Wil je uitgebreid weten wat de verschillen zijn tussen de twee tools? Lees dan het blog over PowerPoint, Prezi en Keynote

Waarom dan PowerPoint?

Wij hebben diverse presentatie software tools getest. Alle functionaliteiten die Prezi heeft, zitten ook in PowerPoint. In 2016 introduceerde Microsoft de functies Zoom en Morph. Misschien afgekeken van de concurrent, maar daarmee hebben ze laten zien dat ze blijven ontwikkelen. Tevens is het maken van een bedrijfspresentatie of template vele malen makkelijker in PowerPoint en biedt het eindeloze mogelijkheden. Wil je medewerkers in dezelfde huisstijl laten werken, dan is het gebruik van PowerPoint ook eenvoudiger in gebruik.

Wil je meer weten over het maken van presentaties en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze producten pagina!

    Comment Section

    0 reacties op “Prezi maken

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.