Page content

Presentatie uitbesteden

Presentatie uitbesteden

Waarschijnlijk klinkt het bekend voor je dat het maken van presentaties zo lang duurt, of er allemaal verschillende presentaties door het bedrijf heen gaan zonder vaste huisstijl. Lukt het niet om je verhaal duidelijk en gericht op de doelgroep af te stemmen? Of behaal jij de doelstellingen niet met behulp van je presentatie?

Wie zijn wij?

PPT Solutions is een advies- en design bureau met als specialisme PowerPoint. We hebben ervaren designers in dienst, die meer dan 40 uur per week in PowerPoint werken. Daarnaast hebben we ook consultants in dienst die mee kunnen helpen bij het aanscherpen van de verhaallijn, zodat content en design op een professioneel niveau gestuurd kunnen worden.

Wil je meer weten over PPT Solutions? Klik dan hier voor meer informatie

Presentatie uitbesteden

Je bent niet de enige die zijn of haar presentatie wilt laten uitbesteden. Wij werkten al voor meer dan 700 bedrijven en maakten op maat gemaakte presentaties voor zowel MKB bedrijven als multinationals. We hebben geholpen met het maken van bedrijfspresentaties, templates, productpresentaties, beurspresentaties en alle andere soorten presentaties die je maar kunt bedenken. Bekijk hieronder drie verschillende presentaties ter inspiratie.

1. Bedrijfspresentatie

2. Beurspresentatie:

3. Template en slide-bibliotheek:

Wil je meer voorbeelden bekijken. Klik dan hier voor ons volledige portfolio

De presentatie toch zelf maken?

Wil je toch zelf aan de slag gaan met een presentatie. Bedenk dan goed wat je doelstellingen zijn, wie je doelgroep is en wat je wilt gaan vertellen. Een veelvoorkomende fout is dat PowerPoint al open staat tijdens dit proces. Als er überhaupt al over nagedacht word over de eerste stappen. Wij schreven een artikel om al deze stappen te doorlopen. Klik hier om het artikel te lezen.

Wil je eens met ons in gesprek om te bekijken wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 010 – 3070841 of via het contactformulier.

    Comment Section

    0 reacties op “Presentatie uitbesteden

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.