Page content

PPT Pro

PPT Pro

Wil jij een PPT Pro worden of wil je de presentatie uitbesteden aan een professional? Wij helpen je graag om een professionele PowerPoint presentatie te maken, waarmee je indruk gaat maken!

Zelf de presentatie maken?

Wij hebben een e-book en een white paper gemaakt. In het e-book staan vele tips & tricks om een mooie presentatie te maken. Met deze tips van onze professionele PowerPoint designers kun je zelf aan de slag gaan. Eveneens hebben we op onze website ook nog eens meerdere tips staan die je kunt gebruiken voor jouw presentatie.

Het e-book met de tips & tricks kun je hier downloaden.

De tips op de website kun je hier vinden.

Daarnaast hebben we ook een white paper dat een structuur biedt voor een doelgerichte PowerPoint presentatie. Een presentatie is een hulpmiddel bij het vertellen van jouw verhaal. Het 10 stappenplan is ingedeeld in 3 delen. Het eerste gedeelte gaat over het bepalen van de content, deel 2 gaat over het bepalen van de techniek en het laatste deel gaat over het vormgeven van de presentatie.

Het white paper met het 10 stappenplan kun je hier downloaden.

Presentatie uitbesteden aan een PPT Pro?

PPT Solutions is een advies- en designbureau voor professionele PowerPoint presentaties. Voor meer dan 700 bedrijven hebben wij sinds 2012 al een presentatie mogen maken. Dat zijn midden- en klein bedrijven tot multinationals. Daarnaast maken we presentaties voor lezingen of workshops. Onze designers werken meer dan 40 uur per week in PowerPoint. Wij kunnen je met allerlei verschillende presentaties helpen: Bedrijfspresentatie, salespresentatie, beurspresentatie, pitchpresentatie, lezingpresentatie of alle andere presentaties die gemaakt worden met PowerPoint. Tevens kunnen wij een template maken. Dat houdt in dat medewerkers van jouw bedrijf een set met slides kunnen kiezen die van te voren zijn opgemaakt. Het voordeel daarvan is, dat iedereen in de huisstijl werkt en dat het tijd bespaart om een presentatie te maken.

Wil je bekijken wat voor presentaties wij maken? Bekijk dan ons portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Zelf een PowerPoint professional worden? Bekijk dan onze trainingspagina

Je PowerPoint uitbesteden? Dit zijn de specialisten

Comment Section

0 reacties op “PPT Pro

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.