Page content

PowerPoint Pro

Een PowerPoint Pro worden is ook voor jou weggelegd. PowerPoint is een makkelijk te gebruiken programma mits je over de juiste basiskennis beschikt. De reden dat de meeste PowerPointpresentaties saai zijn komt omdat bijna iedereen die met PowerPoint werkt dit programma gebruikt zonder de volledige functionaliteiten te benutten. Mede door de simpele reden dat weinig PowerPoint gebruikers over de juiste kennis bezitten. Wij gaan je helpen om deze basis te leggen en er vervolgens voor te zorgen dat jij kan doorgroeien naar PowerPoint Specialist.

Voordelen uitbesteden

Geen tijd? Je hoeft het natuurlijk niet allemaal zelf te doen. Je kan je presentatie ook uitbesteden, onze designers werken 40 uur per week met PowerPoint. Wij kunnen je met allerlei verschillende presentaties helpen: bedrijfspresentatie, salespresentatie, beurspresentatie, pitchpresentatie, lezingpresentatie. Wij leveren maatwerk en zijn flexibel waardoor we alle soorten presentaties kunnen maken met PowerPoint. Ben je benieuwd welke presentaties wij al gemaakt hebben? Bekijk dan ons portfolio en laat je verassen! Je PowerPoint uitbesteden? Dit zijn de specialisten.

Voordelen zelf PowerPoint presentaties maken

Er zitten verschillende voordelen aan het zelf kunnen maken van Microsoft PowerPoint presentaties. Allereerst ben jij altijd in staat om een presentatie te maken waarmee je indruk maakt en niet snel vergeten wordt. Daarnaast is het zelf maken van presentaties kosteloos, behalve natuurlijk je eigen tijd die je investeert in de PowerPoint. Tot slot creƫer je met jouw indrukwekkende presentatie concurrentievoordeel, omdat je een stap verder gaat dan de rest. Kortom een verstandige (strategische) keuze op zowel persoonlijk als zakelijk vlak om handig te worden met PowerPoint!

Een PowerPoint Pro worden door middel van training?

Jij kunt ook professional worden in PowerPoint door een van onze trainingen te volgen. Er zijn zowel trainingen voor beginnende als gevorderde gebruikers. De trainingen die wij aanbieden zijn opgebouwd uit eigen ervaringen van designers uit de praktijk. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een praktijkgerichte leermethode het effectiefst is. Dit betekent dus niet constant uit een boekje leren maar een juiste balans tussen theorie en praktijk. Met de informatie die je krijgt kan je meteen aan de slag! Als je klaar bent met de training ben ook jij in staat een indrukwekkende presentatie te maken met PowerPoint. Zelf een PowerPoint professional worden? Bekijk dan onze trainingspagina

Wil je alvast zelf beginnen?

Wij hebben namelijk speciaal voor jou een E-book en een White paper ontwikkelt. In het E-book staan verschillende tips & tricks om handig te worden met PPT. Dankzij deze tips van professionele PowerPoint designers kun je zelf aan de slag. Het e-book met de tips & tricks kun je hier downloaden. Daarnaast hebben we ook een White paper ontwikkeld waarin de structuur van een doelgerichte Microsoft PowerPoint wordt uitgelegd. Het white paper met het 10 stappenplan kun je hier downloaden. Tot slot kan je ook nog op onze website bij de kennisbank terecht voor meer tips die je kunnen helpen. De tips op de website kun je hier vinden.

Powerpoint-Pro-E-book-Winnen-met-PowerPoint

Powerpoint-Pro-White-Paper-Winnen-met-PowerPoint

 

    Comment Section

    0 reacties op “PowerPoint Pro

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.