Page content

PowerPoint ondersteuning

Bij PPT Solutions bieden wij PowerPoint ondersteuning in verschillende vormen. PowerPoint is namelijk een programma dat bijna iedereen gebruikt maar bijna niemand beheerst. Doordat veel mensen PowerPoint gebruiken zonder de juiste (technische) kennis worden er veel saaie presentaties gemaakt en heeft PowerPoint over de jaren heen een oubollig imago gekregen.

PowerPoint uitbesteden

Wij kunnen ondersteunen op verschillende niveaus als het aankomt op PowerPoint presentaties. Zo kunnen we enkel PowerPoint animaties voor je maken, of nemen we alles uit handen door een complete interactieve bedrijfspresentatie te ontwikkelen. Hieronder een overzicht van ons aanbod:

Wil je jouw PowerPoint liever zelf maken en zoek je daar ondersteuning bij? Lees dan verder…

PowerPoint ondersteuning voor zelfdoeners

Wij bieden ook PowerPoint ondersteuning voor de zelfdoeners die het liefst hun eigen presentatie maken. Wij hebben de volgende ondersteuning voor je:

Op onze site bieden wij een gratis e-book en White paper aan. In het e-book zijn handige tips & tricks te vinden die het werken met PowerPoint aangenaam maken. In het White paper wordt er uitgelegd hoe je een doelgerichte PowerPoint kan opstellen.

De blogs die wij publiceren hebben uiteenlopende onderwerpen. Wij schrijven blogs over bijvoorbeeld: actualiteit, PowerPoint trends, stappenplannen en tips. In deze blogs valt veel waardevolle informatie te vinden.

Daarnaast is er binnen onze kennisbank veel PowerPoint ondersteuning te verkrijgen. In deze kennisbank worden belangrijke PowerPoint termen en PowerPoint tips gegeven. Ook zijn er verschillende visuele handleidingen te vinden. Als je vragen hebt over bepaalde onderwerpen uit de kennisbank kan je die stellen en krijg je reactie van een van onze PowerPoint specialisten.

Tot slot zijn er op onze video pagina verschillende video’s te vinden waarin wij jouw voorzien van inspiratie en stapsgewijs uitleggen hoe je iets in PowerPoint kan maken.

Volledige PowerPoint ondersteuning krijgen van ons? Neem dan contact op!

    Comment Section

    0 reacties op “PowerPoint ondersteuning

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.