Page content

PowerPoint maatwerk

Een PowerPoint die precies overeenkomt met wat jij in gedachten hebt? Dat is het maatwerk dat wij als advies- en design bureau leveren. Wij maken presentaties die toegespitst zijn op de specifieke wensen van de klant. Onze presentaties zijn volledig naar wens vertaalde PowerPoint presentaties.

Productie proces

Wij geven je een kijkje in de keuken door je mee te nemen in het proces dat het PPT team doorloopt wanneer er een PowerPoint presentatie op maat gemaakt moet worden. Deze stappen gebruiken wij als leidraad om ervoor te zorgen dat de gemaakte PowerPoint presentatie zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoefte van die jij aangeeft.

Stap 1: Planning maken en voorleggen ter akkoord

We beginnen met het maken van een planning waarin terugkomt wanneer de demoversie, eerste versie en definitieve versie opgeleverd gaan worden. Daarnaast verdiepen wij ons in de organisatie waar jij voor werkt. Om een PowerPoint op maat te ontwikkelen moeten wij zoveel mogelijk informatie inwinnen, zodat we uiteindelijk een product naar jouw wensen kunnen opleveren. Daarnaast analyseren wij bestaande communicatie middelen, zoals: de website, brochures en andere communicatie uitingen. Tot slot zorgen we ervoor dat de huisstijl-randvoorwaarden worden aangehouden bij het ontwerpen van de lay-out.

Stap 2: Inhoud aanleveren en/of ontwikkelen

Het volgende onderdeel gaat over het inhoudelijke aspect. Sommige opdrachtgevers weten al precies welke inhoud er in de presentatie moet komen en leveren een zogenoemde content document aan. Als je dit nog niet weet, dan kunnen we een gezamenlijke brainstormsessie aangaan, waarin de structuur en inhoud wordt ontwikkelt.

Stap 3: Demoversie met voorbeeldslides

Vervolgens gaan de projectmanager en designer samen brainstormen over het ontwerp. Wij ontwikkelen een demoversie met voorbeeldslides. Deze demoversie geeft een beeld van hoe de presentatie er uit komt te zien.

Stap 4: Ontwikkeling & productiepresentatie

Voor elke presentatie wordt een template-set gemaakt wat voor consistentie zorgt. Dankzij een template-set kunnen eventuele wijzingen eenvoudig aangebracht worden door de gehele presentatie. Dit zorgt ervoor dat de huisstijl bij het ontwerpen intact blijft. Nadat het ontwerp van de presentatie klaar is, wordt de content overgezet op de slide. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste lay-out per slide, ondanks dat we vanuit een vast template werken. Bij het maken van de presentatie worden alle mogelijkheden van PowerPoint optimaal ingezet.

Stap 5: Oplevering eerste versie

Nadat je op maat gemaakte PowerPoint ontwikkeld en geproduceerd is krijg je de eerste versie van ons toegestuurd. Je kan op je gemak de presentatie ontdekken en doorspitten. Kom je nog dingen tegen die je anders had gewild? In de volgende fase kan je je bevindingen met ons delen en wij passen het voor je aan.

Stap 6: Feedback moment

Wij willen dat de gemaakte presentatie aansluit op jouw wensen en daarom leveren wij maatwerk. Daarom zullen wij het resultaat met de jou bespreken en is het mogelijk om correcties door te voeren tijdens de correctieronde.

Stap 7: Finale oplevering

Dan is het zo ver! De professionele PowerPoint presentatie is af. In deze fase ontvang jij je op maat gemaakte PowerPoint en heb je meer dan genoeg munitie om je publiek om ver te blazen.

Wil jij gebruikmaken van onze expertise en zelf ervaren wat wij bedoelen met PowerPoint maatwerk? Bekijk hier welke producten wij leveren.

Je kunt onder andere bij ons terecht voor templates, een slide-bibliotheek en interactieve presentaties. Ook bieden we je Slidebuilder, waarmee iedereen binnen het bedrijf in een handomdraai professionele PowerPoint presentaties maakt in de huisstijl.

    Comment Section

    0 reacties op “PowerPoint maatwerk

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.