Page content

PowerPoint goeroe

Op zoek naar een PowerPoint goeroe? Er zijn vele goeroe’s op gebied van communiceren en presenteren. Daarentegen zijn er maar weinigen die zich volledig hebben verdiept in de begeleidende communicatie: PowerPoint.

PowerPoint gebruiker vs PowerPoint goeroe

Het op de juiste manier inzetten van PowerPoint is essentieel. Om dit te illustreren laten we het verschil zien tussen en PowerPoint slide van een “normale” PowerPoint gebruiker en een PowerPoint goeroe.

PowerPoint gebruiker                                                                             

Powerpoint-goeroe

PowerPoint Goeroe

PowerPoint-goeroe

Bijna iedereen gebruikt weleens PowerPoint. Het is een functioneel programma waarin veel mogelijk is, mits je over de juiste kennis beschikt. Vanwege het gebrek aan basis kennis zijn er veel mensen de afgelopen jaren overgestapt naar Prezi, omdat dit in het algemeen makkelijker, mooier of beter werd bevonden.

Zonde, want PowerPoint heeft meer functies dan Prezi. Wij als PowerPoint goeroe benutten de volledige functionaliteiten van PowerPoint. Onze designers werken 40 uur per week met het programma en kennen alle ins en outs. Hierdoor is het mogelijk indrukwekkende presentaties te maken zoals deze…

Communicatie en PowerPoint

“Een foto zegt meer dan duizend woorden”. Zonder beeldmateriaal wordt een presentatie maar een saaie bedoeling. Passende afbeeldingen en illustraties maken je verhaal krachtiger. Hierbij is PowerPoint het beste hulpmiddel. PowerPoint is ideaal om complexe informatie over te brengen bij je toehoorders zoals ingewikkelde onderwerpen en cijfermatige informatie. Wees er wel alert op dat je PowerPoint op de juiste manier inzet. PowerPoint is enkel een hulpmiddel om jouw verhaal te versterken en niet andersom, het draait allemaal om de spreker.

Waarom zijn wij als advies & designbureau gespecialiseerd in PowerPoint en niet Prezi of Keynote? Om de volgende redenen:

  • PowerPoint staat standaard op iedere computer (Mac en Windows)
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het creëren van interactieve presentaties
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het maken van animaties
  • Design-technisch volledig naar eigen inzicht in te richten
  • Zowel offline als online te gebruiken
  • Flexibele template mogelijkheden

Tips & tricks van dé PowerPoint goeroe

Gedurende de jaren hebben wij als PowerPoint goeroe veel ervaring en kennis opgebouwd. Deze informatie delen we natuurlijk graag met je. Eigenlijk is onze website één grote kennisbank. Hieronder een opsomming om je wegwijs te maken op onze site:

Ook een PowerPoint goeroe worden?

Je kunt zelf ook een PowerPoint goeroe worden! Onze trainingen stellen jou in de gelegenheid om Powerpoint (op de juiste manier) te leren kennen. Wij geven verschillende trainingen voor zowel beginnende als gevorderde PowerPoint gebruikers. Onze trainingen zijn ontwikkeld aan de hand van praktijk ervaring van PowerPoint designers. Als jij deze trainingen hebt afgerond mag je jezelf een PowerPoint Pro noemen. Deze mensen gingen je voor…

Wil je alvast zelf aan de slag met PowerPoint? Download dan ons e-book en whitepaper.

Het portfolio van dé PowerPoint goeroe

Onze PowerPoint designers maken allerlei soorten presentaties zoals bedrijfspresentaties, event presentaties en salespresentaties. Over de jaren hebben we een uitgebreid portfolio kunnen opbouwen. Klik hier om ons portfolio te bekijken. Hieronder alvast een voorproefje…

Indrukwekkende bedrijfspresentatie AB Vakwerk

Eventpresentatie CBRE

Inspirerende bedrijfspresentatie NS


Professionele PowerPoint laten maken door dé PowerPoint goeroe van Nederland? Neem dat contact met ons op!

Comment Section

0 reacties op “PowerPoint goeroe

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.