Page content

PowerPoint bureau

PowerPoint bureau

PPT Solutions is een professioneel PowerPoint bureau. We hebben al vele klanten mogen helpen die waarschijnlijk tegen dezelfde problemen aanlopen, die jij ook hebt. De meest voorkomende zijn:

 • De presentatie is niet indrukwekkend genoeg om de toehoorder te overtuigen.
 • Het design ziet er niet uit.
 • Er worden veel teksten en balletpoints gebruikt, waardoor de toehoorder de slides gaat lezen en afgeleid is van het verhaal.
 • De presentatie wordt door veel personen binnen het bedrijf gebruikt en iedereen maakt weer een eigen versie van de lay-out.
 • Het kost erg veel tijd om elke keer weer een presentatie op maat te maken.
 • Het lukt niet om te overtuigen en te inspireren.

Het zijn zomaar wat voorbeelden die wij elke dag wel meerdere keren weer tegenkomen. Je bent dus niet de enige die daar tegenaan loopt. Al meer dan 700 bedrijven hebben wij mogen helpen aan een professionele PowerPoint presentatie. Dat zijn veelal MKB bedrijven, maar ook multinationals en daarnaast hebben we ook lezingpresentaties mogen maken voor individuen.

Presentatie uitbesteden aan een PowerPoint bureau?

Waarom zou je een presentatie uit laten besteden is een vraag die veel marketeers zichzelf afvragen. Het imago van PowerPoint is nog steeds, dat het een saai programma is, slides met veel teksten en bulletpoints, oftewel een slaapverwekkende presentatie.
Wij kunnen je helpen om bovenstaande problemen op te lossen. Hoe fijn zou het zijn als iedereen binnen het bedrijf in eenzelfde template werkt in exact dezelfde huisstijl. Een template, waarin veel slides voor je klaar staan die je elke keer weer kunt gebruiken. Daarnaast kun je ook nog een bibliotheek maken met veel gebruikte foto’s iconen, grafieken en andere benodigdheden die je in de presentatie kunt gebruiken. Dat
gaat er voor zorgen dat de presentaties veel indrukwekkender zijn en het creƫert eenheid. Daarnaast gaat het heel veel tijd besparen, omdat je niet elke keer opnieuw een lay-out zelf hoeft te maken.

Bekijk hieronder hoe een PowerPoint template eruit ziet.

Naast het template bieden we ook tailor-made presentaties aan. Een bedrijfspresentatie waarmee je indruk wilt maken of een salespresentatie waarmee je de klant wilt overtuigen. Het kan allemaal met PowerPoint!

 

  Comment Section

  0 reacties op “PowerPoint bureau

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.