PowerPoint app

De PowerPoint app is ontwikkeld voor mensen die onderweg hun presentatie nog even willen aanpassen of een nieuwe presentatie willen maken. De PowerPoint app is er voor het maken, bewerken en bekijken van presentaties. Werk je in de cloud met dropbox of one drive, dan kun je makkelijk bij je bestanden. Tevens heb je overal toegang tot jouw presentatie. Ben je veel onderweg en wil je nog aan je presentatie werken op je telefoon of tablet, dan is de PowerPoint app geschikt voor jou.

De PowerPoint app biedt functionaliteiten zoals:

• Teksten, afbeeldingen, grafieken en tabellen toevoegen en opmaken
  • Tegelijkertijd aan dezelfde presentatie werken
  • Presentaties worden op alle apparaten opgeslagen en behouden

Download de PowerPoint mobile app

PowerPoint app voor Apple

Ook Apple gebruikers kunnen tegenwoordig met PowerPoint aan de slag. De basis functionaliteiten zijn allen toegevoegd aan de app. Net zoals voor Windows telefoons zijn er vele mogelijkheden om een nieuwe presentatie te maken, aan te passen of een diavoorstelling bekijken.

Extra toevoeging voor Apple gebruikers:

• Een diavoorstelling geven met de PowerPoint remote (Apple watch)
  • Een presentatie via Iphone draadloos afspelen op een AirPlay
  • Tijdens het presenteren direct zien hoelang je bezig bent, wat de huidige dia is en hoeveel dia’s er nog te gaan zijn.

Download de app voor je Iphone of tablet.

Comment Section

0 reacties op “PowerPoint app