Page content

Ontwerpbureau presentaties

Ontwerpbureau presentaties

PPT Solutions is een ontwerpbureau voor professionele PowerPoint presentaties. Onze missie is als volgt: De meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat! Dat wil zeggen dat wij onszelf elke keer weer uitdagen om de mooiste presentaties te maken. Inmiddels hebben wij al meer dan 700 klanten in ons portfolio. Van midden- en klein bedrijven tot multinationals hebben wij voor mogen werken. Daarnaast hebben we presentaties voor lezingen gemaakt, maar ook voor beurzen of alle andere soorten presentaties die je kunt bedenken.

Ontwerpbureau presentaties

Er zijn vele ontwerpbureaus voor presentaties. Wij zijn de grootste in Nederland en daar zijn we best wel een beetje trotst op. Wij denken niet alleen mee over het design, maar ook over het doel van jouw presentatie. Wat zijn je doelstellingen, wie is je doelgroep en wat wil je bij hen bereiken? Waarom geef je de presentatie eigenlijk? Wij kunnen die vragen samen met jou beantwoorden door middel van een brainstormsessie.

Na de brainstormsessie maken we een content document, dat als basis dient voor het verhaallijn van de presentatie. Deze informatie kan in de PowerPoint worden geplaatst, waarna het document kan worden opgemaakt.

Naast het design en de verhaallijn is het ook van belang om te weten welke techniek je gaat gebruiken. Gebruik je een MAC of Windows laptop? Presenteer je op groot scherm of een tablet? De techniek is belangrijk om mee te nemen in het design van de presentatie.

Wil jij samenwerken met een ontwerpbureau dat meehelpt jouw doelstellingen te realiseren, door middel van een professionele PowerPoint presentatie? PPT Solutions kan je hier mee helpen. Onze consultants en designers staat voor je klaar!

Neem eens een kijkje op ons portfolio om de meest inspirerende presentaties te bekijken. Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 – 307 08 41

Comment Section

0 reacties op “Ontwerpbureau presentaties

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.