Page content

Lezingpresentatie geven

Lezingpresentatie geven

Wij helpen je graag om een lezingpresentatie te geven, waarbij je het publiek meeneemt in jouw verhaal!

Voor André Kuipers hebben wij een lezingpresentatie mogen geven. Bekijk hieronder het resultaat.

Zoals je in de video kunt zien, is er gebruik gemaakt van vele grote foto’s. Deze foto’s zijn allemaal door hem zelf gemaakt tijdens de expeditie. Zijn verhaal kon hij op deze manier gemakkelijk vertellen, doordat hij visueel kon laten zien wat hij heeft meegemaakt. Daarnaast hebben we gekozen om een interactief menu in te bouwen, zodat hij voor een korte lezing andere slides kan laten zien, dan bij een langere presentatie.

Naast een presentatie met alleen maar foto’s kunnen we er ook voor zorgen dat steekwoorden als tekst of een infographic in de presentatie komen. Als voorbeeld staat hieronder de bedrijfspresentatie van de NS. Zij leverden erg veel teksten aan. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan. Infographics hebben er voor gezorgd dat er veel minder tekst op de slides staat. Op deze manier neem je het publiek mee in je verhaal. Dat is anders, dan wanneer zij alle teksten van de slides gaan lezen. Binnen vijf minuten ben je de aandacht kwijt. De focus moet liggen op jouw verhaal en jij als spreker. De PowerPoint presentatie dient ter ondersteuning.

Bekijk hieronder de video van de NS bedrijfspresentatie.

Naast het design van een PowerPoint presentatie, is het van belang dat je jouw verhaal goed afstemt op de doelgroep. In de volgende video reiken we handvatten aan voor een inspirerend verhaal.

Wil je een professionele lezingpresentatie laten maken?

Kom dan eens langs bij ons om de mogelijkheden te bespreken!

Je kunt ons bereiken via 010 – 307 08 41 of vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op!

    Comment Section

    0 reacties op “Lezingpresentatie geven

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.