Page content

Kosten presentatie

Kosten presentatie

Kosten presentatie in PowerPoint? Het antwoordt hangt van vele factoren af. Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen van klanten geplaatst om inzicht te geven wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Overzicht voor verschillende factoren voor kosten presentatie:

Brainstormsessie

Wil je een professionele presentatie die volledig toegespitst is op de doelgroep? Start dan met een brainstormsessie met één van onze consultants. De volgende vragen gaan we samen met jou beantwoorden:

 1. Waarom ga je deze presentatie geven?
  Wat zijn de dieperliggende waarden om deze presentatie te maken? Dat kan onder andere zijn: Professionaliteit, betrouwbaar overkomen of vernieuwend willen zijn.
 2. Wat zijn de doelstellingen van de presentatie?
  Zo concreet mogelijk formulieren van de doelstellingen. Bijvoorbeeld het genereren van nieuwe business of het behouden van klanten.
 3. Wie is je communicatiedoelgroep?
  Zijn dat kleine of grote bedrijven en in welke sector zijn zij actief. Vervolgens gaan we na hoe een DMU eruit ziet. Zijn dat mensen op strategisch- of operationeel niveau?
 4. Waar (en hoe) word de presentatie gehouden?
  Is dat in een grote of kleine zaal? En gebruik je een MAC of een Windows computer?

Nadat deze vragen zijn beantwoord kun je beginnen met het bedenken van de content, zodat je een doelgerichte en professionele presentatie kunt maken.

Template set

Na het bedenken van de content gaan we kijken of jouw organisatie een template set nodig heeft. Een PowerPoint template-set of sjabloon zorgt ervoor, dat medewerkers zélf nieuwe presentaties kunnen maken of slides kunnen toevoegen. De huisstijl blijft hierbij intact. Medewerkers kunnen nieuwe afbeeldingen en teksten invoeren, maar bijvoorbeeld ook grafieken die na het invoegen automatisch de huisstijl-kleuren toegewezen krijgen. Daarbij blijven, bij het invoeren van nieuwe teksten, de lettergrootten en de letterkleuren automatisch behouden. Basiskennis van PowerPoint is hierbij vereist, eventueel kan hiervoor ook een presentatietraining worden georganiseerd.

Meer uitleg over een template-set? Bekijk dan deze video

Standaard en complexe slides

Standaard slides

Met standaard slides bedoelen wij slides waarop alleen tekst met afbeeldingen worden weergegeven. Wij optimaliseren en re-designen de bestaande content en voorzien de slides van beeldmateriaal. Tevens brengen wij meer stramien in de presentatie, door alle tekstvakken en afbeeldingen een vaste plaats te geven. Waar nodig verdelen wij de inhoud over meerdere slides, om op deze manier meer rust en eenduidigheid in de presentatie te creëren.

Complexe slides

Onder ‘complexe’ slides verstaan wij bijvoorbeeld grafieken, schema’s, diagrammen etc. Allereerst bekijken wij of we de slide op betere wijze kunnen visualiseren. Daarna voorzien wij de slides van overgangseffecten en animaties. Hiermee wordt de presentatie niet alleen dynamischer en aantrekkelijker om naar te kijken, maar zorgen wij er ook voor dat niet alle informatie in één keer in beeld komt. Op deze manier kan de informatie gedoseerd aan toehoorders worden overgebracht.

Interactief menu

De mogelijkheid tot interactie kan ingebouwd worden, zodat men niet meer chronologisch door de vele slides hoeft te lopen. De presentator kan zo de informatie gedoseerd over brengen op de toehoorders. Bij interactieve presentaties kunnen er dus ter plekke keuzes worden gemaakt. Dit gebeurt door het aanklikken van bepaalde knoppen. Na de eerste oplevering van de ontworpen presentatie wordt deze door u goedgekeurd. In de laatste fase voegen wij de zogenaamde hyperlinks toe, die een interactieve presentatie mogelijk maken.

Kosten presentatie

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het maken van een PowerPoint presentatie afhankelijk van vele factoren. De meest voorkomende heb ik hierboven beschreven, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom willen we graag met jou in contact komen om samen te bekijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een presentatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 010 – 3070841

  Comment Section

  2 reacties op “Kosten presentatie


  Door Ed op 15 juli 2018

  Wil graag een presentatie geven maar heb geen ervaring. Graag info


  Door Remco Hogeveen op 16 juli 2018

  He Ed,
  Kun je aangeven wat je precies wilt weten over het geven van een presentatie?

  Groet,
  Remco

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.