Page content

Gratis PowerPoint cursus

Ben jij opzoek naar een gratis PowerPoint cursus? PPT Solutions brengt jou in de mogelijkheid veel over PowerPoint te leren zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn. Onze website is als het ware één grote kennisbank waar veel waardevolle informatie te vinden is. De jaren ervaring die wij als PowerPoint specialist hebben opgedaan willen we graag met je delen. Daarom hebben wij onze kennis vertaald naar een aantal handleidingen. Met deze handleidingen leer jij PowerPoint op de juiste manier kennen. Wij hebben een e-book en white-paper ontwikkeld speciaal voor de mensen die hun PowerPoint vaardigheden willen ontwikkelen.

e-book professionele PowerPoint presentaties        Powerpoint-Pro-White-Paper-Winnen-met-PowerPoint

Gratis PowerPoint cursus “winnen met PowerPoint”

Allereerst hebben we een e-book ontwikkeld voor iedereen die een strakke en mooie presentatie in PowerPoint wilt maken. In dit e-book staan verschillende PowerPoint tips & tricks die jij kan gebruiken om een professionele presentatie te maken. We gaan onder andere in op; het creëren van een mooie vormgeving, de nieuwste PowerPoint technieken en natuurlijk hoe jij de beste kan worden in PowerPoint! Dit e-book is uiteraard een volledig gratis PowerPoint cursus.

Gratis PowerPoint cursus “10 stappen naar een doeltreffende bedrijfspresentatie”

Naast het e-book hebben wij dé gratis PowerPoint cursus ontwikkeld voor het maken van een doeltreffende bedrijfspresentatie. In het white-paper komt terug hoe je een presentatie kan afstemmen op de doelgroep en het kennisniveau. Daarbij wordt je begeleid bij het bedenken van een verhaallijn en de uitwerking daarvan. Tot slot gaan we in op welke software en apparatuur jij het beste kan gebruiken en hoe je hiermee tijd bespaard.

Gratis PowerPoint cursus Youtube

Naast deze twee handleidingen kan je ook veel video tutorial’s vinden op ons YouTube kanaal. We hebben verschillende afspeellijsten; PowerPoint tips & tricks, downloadbare content, PowerPoint portfolio en gratis PowerPoint cursus.

Dé PowerPoint kennisbank

Om een duidelijk beeld te creëren van de hulpmiddelen die wij jou ter beschikking stellen en je wegwijs op onze website te maken, hebben we hieronder alle content opgesomd:

Gratis PowerPoint cursus vs betaalde cursus

Naast de gratis PowerPoint cursus die wij aanbieden, verzorgen wij ook een aantal betaalde workshops die je kan volgen. Wij bieden zowel workshops aan voor de beginnende als gevorderde PowerPoint gebruikers.

Voor de beginnende PowerPoint gebruikers hebben wij de workshop 2.0 ontwikkeld. Tijdens deze workshop leer je de basis elementen van PowerPoint op de juiste manier kennen. De cursus bestaat uit 10 oefeningen. Deze oefeningen zijn gericht op de praktijk. Het doel van de cursus is natuurlijk dat je achteraf zelf een indrukwekkende presentatie kan maken. PowerPoint workshop 2.0 volgen?

 

Daarnaast hebben we ook een workshop 3.0 variant. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de eindeloze mogelijkheden van PowerPoint. Je leert onder andere met animaties, Morph en Zoom werken! Let wel op, deze workshop is alleen bedoeld voor de échte PowerPoint kenners! PowerPoint workshop 3.0 volgen?

Het voordeel van de betaalde cursus tegenover de gratis PowerPoint cursus ligt op gebied van begeleiding. Onze PowerPoint cursussen worden in kleine groepen gegeven, zodat de trainer iedereen persoonlijk kan begeleiden. Gedurende de trainingen kan je vragen stellen, dit is natuurlijk ook mogelijk tijdens de lunch of na de training.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Gratis PowerPoint cursus

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.