Page content

PowerPoint Expert

Een PowerPoint expert is een grafisch designer die meer dan 40 uur per week de mooiste presentaties maakt. Maar een PowerPoint expert is niet alleen bezig met design, dus met het woord designer doe je deze experts te kort. Er moet rekening worden gehouden met de wensen van de klant, de content en de huisstijl om tot een goede presentatie te komen.

Hoe word je een PowerPoint expert?

De designers bij PPT Solutions hebben een passie voor PowerPoint. Daardoor blijven ze ontwikkelen en innoveren. Workshops, kennis delen en nieuwe functies proberen hoort bij een echte PowerPoint expert. Zij werken allen vanuit een missie: De meest inspirerende PowerPoint presentaties maken.

Met alleen passie ben je nog geen PowerPoint expert. Naast passie moet je ook talent hebben voor vormgeving, service gericht zijn en de klant begrijpen zodoende de huisstijl en content op de juiste manier in de presentatie toe te voegen.

PPT Solutions

PPT Solutions is een PowerPoint advies- en design bureau, gevestigd in Rotterdam. Het team bestaat uit meer dan 20 PowerPoint experts. We zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden, ontwikkelen nieuwe sjablonen, animaties en andere toepassingen met het Microsoft programma. Alles gericht op het professionaliseren van uw huidige bedrijfspresentatie, template, pitchpresentatie, productpresentatie of andere presentaties. Een professionele PowerPoint presentatie helpt u immers betere presentaties te geven. Een presentatie van PPT Solutions maakt de boodschap aantrekkelijker, wat het voor toehoorders interessanter maakt om naar te kijken. Alleen al daardoor sta je als spreker sterker en geeft het meer zelfvertrouwen. De combinatie van een interessante en visueel aantrekkelijke presentatie met een spreker die met zelfvertrouwen de boodschap overbrengt, is de sleutel tot succes

Maak kennis met ons team van PowerPoint experts en bekijk de projecten die zij hebben gemaakt.

Klik hier om kennis te maken met het team

Klik hier om de projecten te bekijken

 

Comment Section

0 reacties op “PowerPoint Expert

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.