arrow_drop_up arrow_drop_down

Kelsey Luhrman

Life Quote:

“To infinity and beyond.”

Wie is Kelsey?

Ik ben Kelsey, een 20 jarige Rotterdamse. Buiten werktijd ben ik vaak te vinden bij concerten of tussen de paarden. Als ik niet met muziek of dieren bezig ben, ben ik bezig met tatoeages of motoren.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Ik kwam terecht bij PPT Solutions via het Grafisch Lyceum Rotterdam. Voor zowel jaar drie als vier, mocht ik mijn stagetijd hier doorbrengen. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij het bedrijf blijven hangen als fulltime designer.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Mijn sterkste eigenschap is het werken in teamverband. Ook ben ik een frisse blik voor mijn mede designers, en zij voor mij. Verder ben ik gegroeid in het gebruik van typografie en ben ik vaak opzoek naar nieuwe of nog niet ontdekte functies of oplossingen in PowerPoint.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Naast de geweldige vrijdag middagborrels, hangt er ook altijd een geweldige sfeer in het kantoor. Samenwerken is hier vanzelfsprekend en mocht je even vast zitten, dan is er altijd wel iemand beschikbaar om je even bij te staan of om je af te leiden met een gezellig praatje.


Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik op de mensen waar ik mee werk. Dit team is zo uniek en getalenteerd dat ik er zeker van ben dat deze groep mensen een “once in a lifetime” combinatie is.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Ik zie PPT Solutions groeien naar een groter, internationaal bedrijf. Dat nog steeds met dezelfde werksfeer waarin iedereen gezellig een praatje met elkaar kan maken en elkaar ondersteunt. En natuurlijk zijn wij nummer één als het aan komt op PowerPoint!

Wij gebruiken Cookies