arrow_drop_up arrow_drop_down

Kelly Kok

Life Quote:

“No one is you and that is your super power.”

Wie is Kelly?

Hallo, ik ben Kelly Kok, PowerPoint designer bij PPT Solutions. Naast het werken als designer, ligt mijn passie bij het grafisch vormgeven, maar ook koken en lekker eten mag niet in mijn leven ontbreken. Daarnaast ben ik een persoon die graag alles met beide handen aanpakt en niet stopt voordat het voor mijn doen perfect is.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Na de expositie op het Grafisch Lyceum Rotterdam waar ik een stand had staan, kreeg ik een berichtje van PPT Solutions dat ze mijn werk hadden gezien en kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om het team te komen versterken. Ik heb voor PPT Solutions gekozen, omdat ik PPT Solutions zie als een nieuwe kans om mezelf verder te ontwikkelen en mijn horizon te kunnen verbreden. De werkzaamheden binnen PPT Solutions zijn het maken en het pimpen van PowerPoint presentaties.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Vast beraden, behulpzaam en vriendelijk. Zoals ik al hierboven zei, ik pak graag alles met beide handen aan en laat het pas los als het voor mij perfect is. Met "nee" of "het ziet er wel voldoende uit" neem ik geen genoegen.

 

Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Wat ik zo leuk vind aan PPT Solutions is dat ze allereerst iedereen accepteren zoals ze zijn, daarnaast is het leuk dat PPT Solutions zich onderscheid in het maken van presentaties. De specialisatie ligt bij het progamma PowerPoint en dat is vrij uniek. 


Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik op het feit dat ik het team van PPT Solutions mag versterken met mijn creativiteit en op die manier het team kan helpen met het ontwikkelen van de mooiste presentaties.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Als je bekijkt welke ontwikkelingen PPT Solutions de afgelopen jaren heeft gemaakt dan ziet de toekomst er veelbelovend uit, mede dankzij de leuke collega’s/werksfeer en de kennis die we uitbreiden door het dagelijks werken met PowerPoint.


Wij gebruiken Cookies