arrow_drop_up arrow_drop_down

Jelle de Korte

Life Quote:

“Time is money. Money is power. Power is pizza. Pizza is knowledge. Let’s go!”

Wie is Jelle?

Hey, bij deze, ik ben Jelle de Korte. Een van de designers hier bij PPT Solutions, naast grafisch, industrieel en ruimtelijk design, liggen mijn interesses onder andere bij illustreren, oude meubels opknappen, board- en videogames, lezen, schrijven, bier en natuurlijk muziek! Oh, aanrader; geef City & Colour’s album ‘Little Hell’ eens een poging ;).

Voor de rest oefen ik momenteel in After Effects om m’n skillset te verbreden en meer into motion graphics te raken.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Via een goede vriend van me kreeg ik de kans om als stagiair in te stromen. Uiteindelijk is dat uitgelopen op een vast contract en inmiddels zijn we één.. nee, wacht.. meer dan twee jaar verder. Ha, time flies! Ik ben werkzaam bij PPT Solutions als PowerPoint designer. Mijn werkzaamheden zijn vooral; het dagelijks verzinnen van creatieve oplossingen, input en toepassingen voor de heikel punten die klanten ervaren. Het ontwikkelen van een ontwerpvoorstel of template is hier vaak een dagelijks onderdeel van.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik hecht waarde aan toonaangevende details, verrassende elementjes, ‘wow’ momenten, vernieuwing en ik houd ervan om met collega’s te sparren over nieuwe ideeën. Elk project is uniek en met die filosofie in m’n achterhoofd wil ik blijven innoveren. Ik wil graag de beste oplossingen en toepassing voor elke klant vinden. Zo blijft het voor beiden partijen spannend.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Wat ik als prettig ervaar is dat we allemaal streven om dagelijks ons beste design te maken. Omdat er een enorme variatie aan soorten projecten is, is er geen enkele dag saai.Oh, en natuurlijk bier op vrijdag tijdens de borrel - woohoo!


Waar ben je het meest trots op?

Ik ervaar geen individuele trots. Wat we doen is een team effort. Ik ben blij dat we een team hebben dat een dusdanige drive heeft dat we vragen blijven stellen en blijven zoeken naar dat extra verbeterpunt dat ons werk(proces) naar een hoger niveau tilt.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Dat kan ik je nu nog niet uitleggen, maar in de toekomst laat ik het je graag zien.

Wij gebruiken Cookies