arrow_drop_up arrow_drop_down
Interactieve presentatie Smit Lamnalco - PPT Solutions

Interactieve presentatie Smit Lamnalco

Indrukwekkend en professioneel

Het resultaat

Smit Lamnalco kwam met de vraag of wij de huidige corporate presentatie konden vernieuwen. Het huidige presentatie-materiaal voldeed niet langer aan de eisen en men wilde graag een professionaliseringsslag maken.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Interactieve presentatie Smit Lamnalco - PPT Solutions

Professionele en inspirerende presentatie...

De uitdaging

Binnen Smit Lamnalco werden meerdere presentaties door verschillende medewerkers gebruikt, voor zowel interne als externe doeleinden. Er ontbrak een eenduidige structuur in zowel de verhaallijn, als de daadwerkelijke vormgeving van de presentaties. Aan ons de uitdaging om voor Smit Lamnalco een professionele en interactieve presentatie te ontwikkelen.

De aanpak

Aangezien de inhoud van de presentatie nog niet bekend was, hebben we hier ondersteuning bij geboden. Nadat de inhoud bekend was, hebben we een eerste ontwerpvoorstel gemaakt voor de presentatie. Toen dit akkoord was, zijn we de presentatie gaan bouwen. Het resultaat is een dynamische en interactieve presentatie die professioneel overkomt bij de doelgroep.

Interactieve presentatie Smit Lamnalco - PPT Solutions

"PPT Solutions – Excellente kwaliteit en service; Open-minded en creatief team dat snel onze behoefte begreep en een passende oplossing bood."

Jeroen Oudshoorn, Director Business Development, SMIT LAMNALCO

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, Ik ben benieuwd naar de opties

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies