arrow_drop_up arrow_drop_down

Ilse de Groot

Life Quote:

“Stop saying I wish, Start saying I will.”

Wie is Ilse?

Ik ben 26 jaar, en ik woon in Spijkenisse samen met mijn katten Henk en Truus. Buiten mijn werk om ben ik graag bij vrienden en familie. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar series en films en sinds een paar jaar doe ik ook aan hardlopen.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Juni 2015 studeerde ik af aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Tijdens het presenteren van mijn eindproduct liep Danny langs en hij nam mijn kaartje mee. Een tijdje later belde hij met de vraag of ik bij PPT Solutions wilde komen werken. Een jaar lang heb ik PowerPointpresentaties mogen maken en sinds december 2016 ben ik projectmanager geworden.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is! Graag wil ik andere helpen en ik ben altijd bezig om mezelf te ontwikkelen.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

PPT Solutions is een heel fijn bedrijf, hier krijg je de kans om als beginnend designer jezelf te ontwikkelen. Ik heb de kans gekregen op basis van mijn kwaliteiten en eigenschappen om projectmanager te worden. Ook is het team gezellig en moet je ook wel een beetje zelfspot hebben, anders overleef je het niet aan de lunchtafel. 


Waar ben je het meest trots op?

Ik heb “PPT Minutes of fame” opgezet in het bedrijf. Dit betekend dat elke maand een aantal designers iets laten zien waar ze trots op zijn. We kunnen daardoor de mooiste presentaties en we kunnen van elkaar leren. Ik hoop dat we dit nog lang kunnen doorzetten!


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Ik zou het leuk vinden als wij een groot bedrijf worden, waarin ik kan doorgroeien.

Wij gebruiken Cookies