Gratis template voor PowerPoint
14 februari 2020 
4 min. leestijd

Gratis template voor PowerPoint

Saaie presentaties zijn verleden tijd. Wij willen dat iedereen kan inspireren met zijn of haar presentatie. Onze designers werken 40 uur per week met PowerPoint en zij hebben speciaal voor jou een template voor PowerPoint gemaakt! Je krijgt toegang tot de mooiste templates voor het maken van jouw presentatie.

Wil je direct aan de slag met een gratis template voor PowerPoint? Klik op onderstaande link en download in één keer meerdere kant-en-klare PowerPoint templates! De slides zijn beschikbaar middels onze plug-in Slidebuilder. Installeer de plug-in en start PowerPoint opnieuw op. Hoe dat moet lees je hieronder:

Gratis template voor PowerPoint direct downloaden

Klik hier om te downloaden>>>

Stap 1: open het gedownloade zip-bestand en selecteer het .exe bestand.

 Template voor PowerPoint

Stap 2: geef aan dat je door wilt gaan met de gratis trial-versie.

Template voor PowerPoint - installatie

Stap 3: start PowerPoint even opnieuw op en je bent er klaar voor.

Professionele PowerPoint templates

Je hebt nu toegang tot onze plug-in Slidebuilder. Er verschijnen vijf extra knoppen in je PowerPoint lint, hieronder leggen wij de functionaliteit van elke knop uit. Zo kun je snel zelf aan de slag!

Knop 1: basis-indelingen (ook template of sjabloon genoemd)

Hier vind je alle templates voor PowerPoint. Deze templates bestaan uit de meest gebruikte indelingen door PowerPoint gebruikers. Wanneer je een indeling invoegt kun je eenvoudig op vaste plekken content toevoegen, waardoor het maken van strakke slides veel gemakkelijker wordt.

Template voor PowerPoint - basis indelingen

Knop 2: slidebibliotheek (basis slides)

Dit zijn volledig opgemaakte slides, je raad het al, die veel gebruikt worden door PowerPoint gebruikers. Wanneer je op de knop slide-bibliotheek klikt, opent er een pop-up met diverse categorieën. Onder andere veel voorkomende slides die je terug kunt vinden zijn: Grafieken, tabellen, schema’s, landkaarten, infographics en rapportage-slides.

Template voor PowerPoint - slidebibliotheek

Knop 3: afbeeldingen (beeldbank)

Het zoeken van geschikte foto’s kan frustrerend zijn. Als je zoekt in Google krijg je foto’s die net niet groot genoeg zijn of de kwaliteit is ondermaats. Daarom hebben we een beeldbank toegevoegd, met afbeeldingen die je eenvoudig kunt toevoegen aan de gratis PowerPoint templates.

Template voor PowerPoint - afbeeldingen

Knop 4: iconen

Gebruik je nog altijd heel veel bulletpoints? Dat raden we sowieso af 😊. In plaats van een bulletpoint kun je ook een icoon toevoegen aan de presentatie. Die hoef je zelf ook niet meer te zoeken via Google. Wij hebben de meest gebruikte iconen voor je toegevoegd.

Template voor PowerPoint - iconen

Knop 5: inspiratie (toegang tot de PowerPoint Community)

Tot slot heb je via de laatste knop gratis toegang tot onze PowerPoint Community. Hier kun je 24/7 terecht voor inspiratie en PowerPoint tips. Tevens kun je al jouw vragen stellen aan onze designers in de community. Zij zitten klaar om je verder te helpen! Heb je nog niet genoeg PowerPoint informatie? Dan zijn er ook nog online cursussen beschikbaar. Met al deze informatie word jij een echte PowerPoint specialist!

Template voor PowerPoint - Community

Meer dan alleen gratis PowerPoint templates

Met Slidebuilder bouw je zelf eenvoudig inspirerende presentaties. De demo geven we gratis weg. Daar zitten al heel veel slides in die jouw presentatie naar een hoger level tillen. Met Slidebuilder maak je eenvoudig je presentaties. Of dat nou een salespresentatie is of een jaar rapportage. Alles wat jij nodig hebt is in deze tool verwerkt! Onze designers hebben een passie voor PowerPoint. Zij halen elke dag weer het maximale uit het programma van Microsoft. Een (gratis) template is de basis voor (bijna) alle presentaties die zij maken. De passie voor PowerPoint willen we nog breder delen. Dat doen we door middel van Slidebuilder. Elke dag blijven wij PowerPoint opnieuw ontdekken, onderzoeken we nieuwe functionaliteiten in het programma, innoveren we met het design en zijn er nieuwe tips & tricks die we ontdekken. Dat alles willen wij graag met jou delen via Slidebuilder en onze PowerPoint Community. Met de plug-in heb je altijd de beste slides tot je beschikking en de Community bevat alle kennis die jij nodig hebt voor een inspirerende presentatie.

Download gratis de PowerPoint plug-in Slidebuilder>>>

Waarom een PowerPoint template gebruiken? 

Een PowerPoint template is de basis voor jouw presentatie. Het is als de fundering van een huis. Veel marketeers geven aan dat medewerkers binnen de organisatie geen indrukwekkende presentaties maken en dat de huisstijl niet wordt gehanteerd. Een template is daarvoor de oplossing. Laat iedereen met het template werken, zodat de kaders voor de PowerPoint presentatie al vast staan. De kwaliteit van de presentaties zal toenemen, wanneer je gebruikt maakt van een professioneel template.

PowerPoint templates business 

We hebben het over generieke slides gehad die je kunt aanpassen naar jouw huisstijl, die je twee weken gratis kunt gebruiken. Wil je echt next level gaan en iedere medewerker binnen de organisatie inspirerende presentaties laten maken in de huisstijl? Kies dan voor een maatwerk pakket van Slidebuilder. De medewerkers binnen jouw organisatie gaan hier waardevolle tijd mee besparen, onze designers zullen namelijk kant-en-klare content ontwikkelen. Binnen enkele minuten maak je indrukwekkende presentaties!

Onder andere de KNVB maakt gebruikt van Slidebuilder. In de video hieronder laten we zien wat Slidebuilder is en hoe het werkt voor de KNVB.

Download hier de gratis PowerPoint templates en de plug-in Slidebuilder!Een template voor PowerPoint op maat?

Wil je liever een template op maat, dat volledig voldoet aan de huisrichtlijnen van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op of bekijk hier direct de mogelijkheden.

Ik wil een PowerPoint template op maat!Over de schrijver
Kies je voor PowerPoint of ga je toch voor Canva? En wat dacht je van Slidebuilder of Templafy? De keuzes tussen de vele software en tools wordt steeds moeilijker. Maar geen paniek! Voor al je vragen over verschillende software en tools ben je bij Etienne aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar de voor- en nadelen of de grootste verschillen, Etienne zet alles voor je op een rijtje. Zo kan jij snel je keuze maken en scheelt het je weer een hoop uitzoek werk.
Bespaar tijd met professionele PowerPoint templates | Het computer mannetje
Door

Bespaar tijd met professionele PowerPoint templates | Het computer mannetje

op 02 Jun 2021

[…] iets in elkaar zet, maar dat wat je laat zien overeenkomt met de huisstijl van het bedrijf. Met professionele PowerPoint templates kun je dat gemakkelijk en snel voor elkaar krijgen en dan weet je heel zeker dat je je geen zorgen […]

Reactie plaatsen