Gratis PowerPoint Templates
14 februari 2020 

Gratis PowerPoint Templates

Gratis PowerPoint templates direct downloaden?

Klik hier om te downloaden>>>

Installeer het bestand en je hebt toegang tot onze plug-in Slidebuilder.
Je krijgt toegang tot de mooiste templates voor het maken van jouw presentatie.

Professionele PowerPoint templates

Saaie presentaties zijn verleden tijd. Wij willen dat iedereen kan inspireren met zijn of haar presentatie. Onze designers werken 40 uur per week met PowerPoint en zij hebben speciaal voor jou gratis PowerPoint templates gemaakt!

Klik op download om gebruik te kunnen maken van de gratis PowerPoint templates. De slides zijn beschikbaar middels onze plug-in Slidebuilder. Installeer de plug-in en start PowerPoint opnieuw op. Er verschijnen vijf extra knoppen, waar je het volgende onder kunt vinden:

Templates

Je ontvangt gratis PowerPoint  templates. De meest gebruikte indelingen die worden gebruikt. Je kunt eenvoudig op vaste plekken de content toevoegen, waardoor het maken van indrukwekkende slides veel gemakkelijker wordt.

Slidebuilder basis indelingen van de slides die bij de gratis PowerPoint templates zitten.

Basis Slides

Dit zijn voorop gemaakte slides, die veel gebruikt worden. Wanneer je op de knop slide-bibliotheek klikt, opent er een pop-up met diverse categorieën. Onder andere veel voorkomende slides die je terug kunt vinden zijn: Grafieken, tabellen, schema's, landkaarten, infographics en rapportage-slides.

Gratis PowerPoint templates in de slide bibliotheek van de Slidebuilder plugin.

Beeldbank

Het zoeken van geschikte foto's kan frustrerend zijn. Als je zoekt in Google krijg je foto's die net niet groot genoeg zijn of de kwaliteit is ondermaats. Daarom hebben we een beeldbank toegevoegd, met afbeeldingen die je eenvoudig kunt toevoegen aan de gratis PowerPoint templates.

Slidebuilder afbeeldingen in de gratis PowerPoint templates van PPT Solutions.

Iconen

Gebruik je nog altijd heel veel bulletpoints? Dat raden we sowieso af 😊 In plaats van een bulletpoint kun je ook een icoon toevoegen aan de presentatie. Die hoef je zelf ook niet meer te zoeken via Google. Wij hebben de meest gebruikte iconen voor je toegevoegd.

De iconen van Slidebuilder die bij de gratis PowerPoint templates komen.

Toegang tot de PowerPoint Community

Gratis toegang tot onze PowerPoint Community. Hier kun je 24/7 terecht voor inspiratie en PowerPoint tips. Tevens kun je al jouw vragen stellen aan onze designers in de community. Zij zitten klaar om je verder te helpen! Heb je nog niet genoeg PowerPoint informatie? Dan zijn er ook nog online cursussen beschikbaar. Met al deze informatie word jij een echte PowerPoint specialist!

De PPT Solutions community.

Gratis PowerPoint templates downloaden

Wil je gebruik maken van de gratis PowerPoint templates en de extra services zoals een community en kennisbank? Download dan onze plug-in Slidebuilder. Met deze tool kan iedereen inspirerende presentaties maken in een handomdraai. Elke dag blijven wij PowerPoint opnieuw ontdekken, onderzoeken we nieuwe functionaliteiten in het programma, innoveren we met het design en zijn er nieuwe tips & tricks die we ontdekken. Dat alles willen wij graag met jou delen via Slidebuilder en onze PowerPoint Community. Met de plug-in heb je altijd de beste slides tot je beschikking en de Community bevat alle kennis die jij nodig hebt voor een inspirerende presentatie.

Download gratis de PowerPoint plug-in Slidebuilder>>>

Waarom een PowerPoint template gebruiken?

Een PowerPoint template is de basis voor jouw presentatie. Het is als de fundering van een huis. Veel marketeers geven aan dat medewerkers binnen de organisatie geen indrukwekkende presentatie maken en dat de huisstijl niet wordt gehanteerd. Een template is daarvoor de oplossing. Laat iedereen met het template werken, zodat de kaders voor de PowerPoint presentatie al vast staan. De kwaliteit van de presentaties zal toenemen, wanneer je gebruikt maakt van een professioneel template.

PowerPoint templates business

We hebben het over generieke slides gehad die je kunt aanpassen naar jouw huisstijl, die je twee weken gratis kunt gebruiken. Wil je echt next level gaan en iedere medewerker binnen de organisatie inspirerende presentaties laten maken in de huisstijl? Kies dan voor een maatwerk pakket van Slidebuilder. De medewerkers besparen ook nog eens heel erg veel tijd, omdat onze designers al hele gave slides maken. Binnen enkele minuten maak je zeer indrukwekkende presentatie!

Onder andere de KNVB maakt gebruikt van Slidebuilder. In de video hieronder laten we zien wat Slidebuilder is en hoe het werkt voor de KNVB.

Gratis templates door PowerPoint expert PPT Solutions

Onze designers hebben een passie voor PowerPoint. Zij halen elke dag weer het maximale uit het programma van Microsoft. Een (gratis) template is de basis voor (bijna) alle presentaties die zij maken. De passie voor PowerPoint willen we nog breder delen. Dat doen we door middel van Slidebuilder. De templates die je aangeboden krijgt, kunnen regelmatig worden geüpdatet. De nieuwste designs en functionele toepassingen worden doorgevoerd. Op deze manier heb je altijd de beste PowerPoint templates tot je beschikking.

Meer dan alleen gratis PowerPoint templates?

Met Slidebuilder bouw je zelf eenvoudig inspirerende presentaties. De demo geven we gratis weg. Daar zitten al heel veel slides in die jouw presentatie naar een hoger level tillen.  Met Slidebuilder  maak je eenvoudig je presentaties. Of dat nou een salespresentatie is of een jaar rapportage. Alles wat jij nodig hebt is in deze tool verwerkt!

Download hier de gratis PowerPoint templates en de plug-in Slidebuilder!

 

Over de schrijver
Bespaar tijd met professionele PowerPoint templates | Het computer mannetje
Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down