arrow_drop_up arrow_drop_down

Ferry Pereboom

Life Quote:

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Wie is Ferry Pereboom?

Samen met Danny heb ik in 2010 het bedrijf PPTstudios opgezet, wat later na de komst van Reginald in 2014 werd omgevormd tot PPT Solutions. Hoofdzakelijk ben ik verantwoordelijk voor Marketing & Sales. Ik help bestaande én nieuwe klanten bij het meedenken naar de meest optimale wijze om presentaties te professionaliseren.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Dat we een team hebben, waarbij iedereen wat voor elkaar over heeft. Er hangt een hele sterke ‘één voor alle, alle voor één’-sfeer. Daarnaast ben ik er enorm trots op dat we veel talentvolle collega’s in huis hebben, waardoor zelfs de grote multinationals onze hulp inschakelen voor het maken van presentaties.


Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op de vaste klantenkring die we de afgelopen jaren gecreëerd hebben. Door hard werken en altijd weer streven naar het beste, hebben we klanten echt aan ons weten te binden. Ik haal veel energie uit de complimenten die we krijgen na jaren lange samenwerkingen over het geleverde werk en bijbehorende service.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Ons team is iedere dag bezig met verbeteren en bekijken waar we kunnen groeien. Als we deze spirit vast kunnen houden, voorzie ik een mooie toekomst. Er zijn nog teveel slaapverwekkende en saaie presentaties in omloop die hard aan verbetering toe zijn…

Wij gebruiken Cookies