Video Aspect Ratio: 4:1

Wat vinden de cursisten van onze PowerPoint cursussen?

"Ook voor beginners goed te doen!"

Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren. Het gemak waar deze mee te volgen is en de feedback die je krijgt is erg positief. Wat ook fijn is dat als je een vraag het dat er snel en adequaat op gereageerd wordt door PPT Solutions. De uitleg is goed en rustig en het voordeel is dat je een instructiefilmpje ook weer kan terugkijken als je het niet meer weet.

Deze cursus zit goed in elkaar en is ook voor beginners prima te doen. 

Peter van der Mast -  Onbeperkt aan de slag
Peter van der Mast -  Onbeperkt aan de slag
"De cases komen zo uit dagelijkse praktijk!"
Steeds weer verrast PPT Solutions me met relevante en direct toepasbare kennis. Ik mocht verschillende cursussen en het webinar 'Online presenteren' volgen. Als het al geen nieuwe skills zijn die ik leer dan is het op z’n minst weer een goede opfrisser. Je merkt dat deze club goed weet wat er speelt bij hun klanten. De cases komen zo uit de dagelijkse praktijk. Ik gebruik mijn kennis weer om collega’s verder te helpen. Perfect!
Peter ten Haken - Nationale Nederlanden
Peter ten Haken - Nationale Nederlanden
Robert Luttikholt - Reach Brand Storytellers
"Ik heb bij PPT Solutions nu twee cursussen gevolgd. Tijdens de cursus wordt alles in een razend tempo en vol enthousiasme uitgelegd. De dag erna op het werk en wil je direct aan de slag. Maar hoe zat het ook alweer precies. Gelukkig is er dan een nog een community waar je met alle vragen en problemen terecht kunt. Goede cursussen met goede aftersales. Gewoon Top!"
Robert Luttikholt - Reach Brand Storytellers

"Met ruime ervaring met PowerPoint dacht ik het programma wel te kennen.

Maar met de cursussen van PPT Solutions heb ik toch nog veel nieuwe tips en tricks geleerd. Het scheelt me tijd en zorgt voor nog een beter resultaat. Dus stop met knutselen en leer met de PPT-Solutions hoe PowerPoint echt voor jou kan werken!"

Fred Aalders - Gemeente Nijmegen
Fred Aalders -

Gemeente Nijmegen

"De cursus, welke ik gevolgd heb bij PPT Solutions, is zeker een aanrader. Middels duidelijke instructies zijn mij een aantal mooie en bruikbare tools aangereikt op zowel het technische als design vlak. Hiermee heb ik mijn presentaties naar een volgend niveau heb kunnen tillen. 

Dit is al gebleken uit de vele positieve reacties welke ik hierop ontvangen heb."

Niels Hubert - 

Erasmus MC

"Ik heb deze cursus gevolgd omdat ik regelmatig presenteer. Ik was op zoek naar manieren om het publiek geboeid te houden. Deze tips voor overzichtelijke en visueel aantrekkelijke slides helpen daar bij. Ik vond deze cursus erg waardevol. Het feit dat je de online cursus in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt volgen is een groot voordeel."
Julie Schulkens -  Mondriaan
Julie Schulkens - 

Mondriaan

Thierry Vermeer - VETUS

"De kracht van eenvoud en toch een professionele presentatie neerzetten. Door het volgen van een PowerPoint cursus van PPT-Solutions ben ik gaan inzien dat je een slide niet moet behandelen als een catalogus vol tekst en afbeeldingen, maar juist rust moet brengen in je presentatie. Alle tips en tricks worden onderbouwd, dit helpt je beter begrijpen hoe je je slides zo optimaal mogelijk kunt inzetten om je publiek de juiste informatie over te dragen. Het kost me nu minder tijd om een slide in elkaar te zetten, terwijl ze er professioneler uit zien en het verhaal goed wordt opgepakt. Iedereen weet dat je een slide niet vol moet zetten, maar waarom en hoe je je slide wel moet indelen."

Thierry Vermeer - VETUS
"De cursus is echt een aanrader!"
De cursus Boost je PowerPoint van PPT Solutions is echt een aanrader voor iedereen die meer uit zijn PowerPoint presentatie wil halen. In 12 duidelijke instructiefilmpjes worden handige tips en trucs gedeeld om je PowerPoint eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn er direct mee aan de slag gegaan en kregen alleen maar enthousiaste en positieve reacties vanuit de organisatie. Onze presentaties zien er nu al professioneler uit dan ze ooit hebben gedaan. En dat heeft ons echt niet heel veel moeite gekost, je moet gewoon even weten op welke knoppen je moet drukken. Daar is deze cursus echt perfect voor. 
Kim de Goede -  Rovecom
"Een leerzame levendige PowerPoint community!!"
Ik heb de training Boost je PowerPoint gevolgd bij PPT Solutions. Wat een verademing zeg! Heldere korte instructiefilms, handige tips en zeer leerzaam. En dan ook nog eens een zeer leerzame levendige PowerPoint community, waar je vragen kunt stellen aan expert en vrijwel direct antwoord krijgt van PowerPoint designers. Nu nooit meer een fysieke training nodig. Ik zie echt de voordelen van online trainen door deze wijze van presenteren! Je blijft je verbazen wat allemaal mogelijk is met PowerPoint. PS kijk ook nog eens de Webinar van Ferry terug om een 

goede indruk te krijgen van dit Rotterdamse bedrijf. 

Arno van Burken - Gemeente Rotterdam

Ik wil een cursus volgen!

Ik wil een cursus volgen!

"Ik werk nu sneller met PowerPoint!"
Ik dacht dat ik het programma PowerPoint aardig kende, maar daar kom ik na het volgen van deze cursus ‘Boost je PPT’ volledig op terug. Wat heb ik vele nieuwe handigheidjes geleerd en ontdekt! Doordat je in het cursusfilmpje één op één wordt meegenomen door je handelingen, leer je door te doen en ga je stap voor stap mee. Een fijne prettige werkwijze om de nieuwe dingen meteen eigen te maken. Een handige tip is om op twee schermen te werken tijdens de cursus. Eén om het filmpje op open te zetten, het andere scherm om handelend zelf mee te doen. Ik ben erg enthousiast en de tijdsinvestering van de cursus levert mij nu erg veel tijd op bij het sneller maken van een ‘gelikte’ PPT!
Willemijn Bekkers-Kuiken - Zwijsen
Willemijn Bekkers-Kuiken - Zwijsen
“Een echte eye opener!”

Ik ben begonnen met een Webinar bij PPT Solutions en dit was al een ontzettend leerzaam moment een echte eye opener. Deze Webinar was de trigger voor meer. Ik geef zelf al jarenlang presentaties voor verschillende producten en gebruik trouw PowerPoint. Maar door de verschillende cursussen die aangeboden worden door PPT Solutions leer ik nu constant bij. Het is niet allen maar luisteren en kijken  maar vooral ook gelijk zelf doen en zo leer je het snelst! Je weet dat niet alle items direct gebruikt worden in de volgende presentatie die je maakt, maar doordat je de mogelijkheid hebt om terug te kijken wordt het wel heel gebruiksvriendelijk. 

Dit is een echte aanrader voor iedereen die PowerPoint gebruikt. 

Michel Prinsen - ETNA
Michel Prinsen - ETNA
Maarten Pruijmboom - AVEX B.V.
"Ik dacht altijd dat mijn PowerPoint skills goed waren ... Totdat het team van PPT Solutions liet zien hoe het écht moet ! Wat een positief, enthousiast en creatieve club!"
Maarten Pruijmboom - AVEX B.V.
Ik volgde al een tijdje de hele gave PowerPoint posts op LinkedIn, en toen kwam er het aanbod van de cursussen. Ik heb Boost je PowerPoint gevolgd en ben nu bezig met Slides met Impact. Je leert zo ontzettend veel, er kan ook gewoon heel veel in PowerPoint. Daarom is het fijn dat ik naast cursist ook gelijk member van de community werd. Dat is een echte aanrader. De cursussen zijn goed te volgen.
Rachel Drosterij -  Spatium Office
Rachel Drosterij - 

Spatium Office

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in het onderwijs en werk bijna dagelijks met PowerPoint. Pas onlangs heb ik besloten mijn PowerPoint skills op te vijzelen, ik heb twee cursussen gevolgd bij PPT Solutions. Deze cursussen hebben mijn ogen geopend over wat er allemaal met PowerPoint mogelijk is om een presentatie/college zo véél mooier en interessanter te maken. Ik heb er echt lol in gekregen!

Hans Moelee -  Hogeschool van Amsterdam
Hans Moelee - 

Hogeschool van Amsterdam

Ik heb heel veel gehad aan de cursus “Boost your PowerPoint” . Alles wordt goed uitgelegd en getoond, en als het te snel gaat of ik weet het even niet meer, kijk ik gewoon even terug. Effecten die ik bij anderen zag, en waarvan ik dacht dat die waren gemaakt door een specialist, kan ik nu opeens ook zelf! Niet alleen zijn mijn slides echt beter en mooier geworden, het scheelt me ook veel tijd en frustratie.
Maaike Addicks -  Medical Affairs Solutions
Maaike Addicks - 

Medical Affairs Solutions

Frans van Keulen - Port of Rotterdam
"Wie nog geen cursus heeft gevolgd bij PPT Solutions zou dat echt eens moeten doen. Natuurlijk staat of valt jouw presentatie met de kracht van je eigen (corporate) verhaal. Dat is je vertrekpunt, zonder dat heb je al een hopeloze achterstand en je publiek voelt dat. En mooie plaatjes alleen niet zijn niet genoeg, want zonder stevige inhoud verliest elke vorm zijn waarde. Het is de combinatie van de inhoud én de vorm die maken dat jouw presentatie anders is dan die van anderen en waarin je je kunt onderscheiden. De trainingen die je bij PPT Solutions kunt volgen helpen je de vorm te vinden die bij jouw inhoud past en doen je gelijk ook nadenken over de inhoud en de waarde van je eigen verhaal. Kennis opgedaan in het goed luisteren naar de klant en dat vertalen naar pakkende visuele ondersteuning is hun drijfveer en hun kracht. In het cursuspakket van PPT Solutions vind je de bundeling van hun adviezen, van hun ervaring, kennis en expertise. Van harte aanbevolen dus."
Frans van Keulen - Port of Rotterdam

Ik wil een cursus volgen!

Ik wil een cursus volgen!

"Ze leren je hoe het NIET moet!"
Ik gebruik al ruim tien jaar PowerPoint voor mijn presentaties, maar heb eigenlijk nooit geleerd hoe ik slides moest maken. Gelukkig is hier tijdens de cursussen van de PowerPoint community volop aandacht voor. Ze leggen niet alleen uit hoe het NIET moet, maar geven ook talloze tips en voorbeelden van hoe je het wél goed aanpakt. Ik heb heel veel geleerd en ben geïnspireerd om nog minstens tien jaar presentaties te blijven maken.
Meike de Boer - Universiteit Leiden
Meike de Boer - Universiteit Leiden
“Ik kan het iedereen aanraden!”

Ik heb de cursus 'Boost je Powerpoint' en 'Slides met impact' gevolgd. En het was boven verwachting!  Ik heb dingen ontdekt die veel verder gaan dan gewoon eeen tekst of plaatje erin plakken en laten bewegen. Vooral het koffiekopje waar de stoom uit komt vond ik echt zó geweldig! Door dingen in PP te combineren kom je tot hele nieuwe creaties. Ik kan het iedereen aanraden!

Elzelien Sigmond - Stichting Jeugdteams ZH
Elzelien Sigmond - Stichting Jeugdteams ZH
Katrin Jansen - Yakult Europe
Een half jaar geleden had ik al een cursus gevolgd bij PPT Solutions. Niet de eerste PowerPoint training, wel de eerste bij PPT.  Maar net als bij de vakken vroeger op school, was het de leraar die ervoor zorgt of je halverwege de les afhaakt, of juist enthousiast en geïnspireerd raakt.  Dat laatste was het geval, daarom heb ik me ook meteen voor het webinar aangemeld. Maar eigenlijk vertel ik dat liever niet, want dan maakt straks iedereen zulke mooie presentaties
Katrin Jansen - Yakult Europe
Toen ik begon met de cursussen Boost je PowerPoint en Slides met Impact bij PPT Solutions dacht ik al best wat te weten van PowerPoint: mijn collega’s zeiden altijd dat mijn PowerPoint presentaties er altijd zo gelikt uitzagen. Blijkbaar wist ik alleen de basis; ik kon bereiken wat ik wilde. Ik heb zó veel bijgeleerd. Nog steeds kan ik in Powerpoint bereiken wat ik wil, maar ik wil (en kan) inmiddels zo veel meer.
Wendy - Boost je PowerPoint
Wendy -
Boost je PowerPoint

Door de PPT Community heb ik mijn presentaties naar een hoger niveau kunnen tillen en veel kennis op kunnen doen. Deze presentaties  gebruik ik om mijn opdrachten voor mijn opleiding positief af te ronden. Na het presenteren van een PowerPoint, waar ik gebruik maak van meerdere technieken vanuit de cursussen, krijg ik te horen dat men nog nooit zo een indrukwekkende PowerPoint heeft gezien.

Hans Moelee -  Hogeschool van Amsterdam
Sonny de Lange - 

Student aan de Hogeschool

Ik heb heel veel gehad aan de cursus “Boost your PowerPoint” . Alles wordt goed uitgelegd en getoond, en als het te snel gaat of ik weet het even niet meer, kijk ik gewoon even terug. Effecten die ik bij anderen zag, en waarvan ik dacht dat die waren gemaakt door een specialist, kan ik nu opeens ook zelf! Niet alleen zijn mijn slides echt beter en mooier geworden, het scheelt me ook veel tijd en frustratie.
Maaike Addicks -  Medical Affairs Solutions
Maaike Addicks - 

Medical Affairs Solutions

Jullie PowerPoint cursussen zijn zonder meer een toegevoegde waarde voor wie zijn PowerPoint skills wil verbeteren! Ik volgde de webinar ‘Online Indruk Maken’ met Ferry Pereboom en de online cursus ‘Boost je PPT’. De cursussen zijn uitermate geschikt voor wie zelf presentaties geeft of vaak slides maakt. Na het volgen van deze cursus van PPT Solutions zal ik met mijn presentaties zeker een betere indruk maken. Jullie laten me zien hoe ik slides kan ontwerpen met maximale impact bij mijn doelpubliek. Slides die de boodschap die ik wil brengen daadwerkelijk ondersteunen! Ook in de community worden veel vragen beantwoord, ze worden vaak zelfs al door iemand anders gesteld!

Ik las regelmatig korte leermomentjes in met #tipvanSander. Deze tips zijn goud waard én ik vind ze daarnaast ook nog leuk om te lezen ook!

Myriam Noerens - UZ Gent
“Ik heb erg veel bijgeleerd”
Ik heb terug veel bijgeleerd! De cursus “boost je powerpoint” gaf mij nog meer inzicht over hoe ik mijn presentatie kan ombouwen tot iets WOWs. Ik kan het nu al toepassen voor meerdere werkvelden wat super is! Het is echt een aanrader!
Olivia Vandermoortele
Olivia Vandermoortele

“Heldere uitleg en goede instructies”

Ik geef veel presentaties en ik ben echt blij dat ik de online cursus heb gevolgd. Veel geleerd, dankzij de heldere uitleg en goede instructie slides. Het bracht mij veel nieuwe ideeën en mijn presentaties hebben een echte boost gekregen!
Henk-Jan van der Veen
Henk-Jan van der Veen
“Ontzettend veel geleerd”
Ik vond mezelf best handig met PowerPoint voordat ik met deze cursus begon. Ik kon een nette presentatie in elkaar zetten. Maar het kan beter en vooral veel makkelijker als je de juiste trucjes weet. Mijn presentaties zijn nu beter, mooier en professioneler geworden.
Iris van 't Hof

Indrukwekkende presentaties leren maken in PowerPoint?

Indrukwekkende presentaties leren maken?