arrow_drop_up arrow_drop_down

Eline Schoe

Life Quote:

"Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire"

Wie is Eline Schoe?

I’m a real 90’s kid, geboren in 1992 in Zeeland. Toen ik opgroeide werd ik omringd door water en strand, waar nog steeds mijn roots liggen. Je kan dus zeggen dat ik me in de zomer als een vis in het water voel (ha-ha). Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn partner, vrienden en familie. Ik ben eerder een binnenmens dan een buitenmens. Mij vind je dus vooral op de bank, chillend, kijkend naar een hoop films en series (Game of Thrones fans laat je horen!). Verder ben ik een doorgewinterde Crazy Catlady, want ik ga door het vuur voor mijn twee Maine Coon kattenkindjes: Harley and Quinn.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Via het Grafisch Lyceum heb ik mijn stage gevolgd bij PPT Solutions in 2013. Ik heb nog meegemaakt dat we met 5 man in een woonhuis, omgebouwd tot kantoor, PowerPoint presentaties aan het maken waren. Na mijn opleiding te hebben afgerond, mocht ik als vaste PowerPoint designer beginnen, waar ik super blij mee was. Inmiddels ben ik Senior PowerPoint Designer en maak ik de meest uiteenlopende presentaties voor de meeste varierende klanten. Daarnaast mag ik me de manager van onze flexibele schil noemen, die bestaat uit een groep freelancers, welke ik opleid, begeleid en stuur op het gebied van het maken van professionele presentaties.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik hou erg van structuur en stappenplannen, want zo zit mijn hoofd nou eenmaal in elkaar (zucht.. vrouwen). Ik ben er alleen erg blij mee, want door mijn lichte OCD-trekjes werk ik erg secuur. Ook geef ik graag leiding en vind ik het fijn om mensen te begeleiden, zodat we samen kunnen bouwen aan hun ontwikkeling.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Ten eerste vind ik mijn werk echt ‘the bomb’, omdat ik elke dag creatief mag zijn en me bezig mag houden met design. Laten we eerlijk zijn, er is toch niks mooiers dan dat? Daarnaast voel ik me helemaal op m’n plek bij PPT Solutions. Ons team is erg jong en verfrissend, wat er toe leid dat wij allemaal erg open zijn naar elkaar. Ik voel dat we voor elkaar klaar staan en dat iedereen een bepaalde ambitie heeft. Door de samenwerking, inspanningen en bijdragen, groeit ons bedrijf en dat is super tof om mee te maken.

 

Waar ben je het meest trots op?

Dat iedereen zo lekker zichzelf is en we met z’n allen zo hard werken aan de weg naar succes! Het is heel gaaf om te zien dat iedereen, inclusief mezelf, zo betrokken is met deze groeiende onderneming. Bovendien waarderen we elkaars kwaliteiten en word het opgemerkt wanneer je als werknemer meer in je mars hebt dan alleen het maken van een presentatie. Dat we de ruimte hebben om onszelf te ontwikkelen en dan ook nog eens zulke vette presentaties maken aan de lopende band, maakt mij erg trots op ons team en ons bedrijf!


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Ik geloof er sterk in dat wij het ‘stoffige’ imago van PowerPoint voor eens en voor altijd zullen verslaan en heel de wereld eens een poepie laten ruiken wat wij kunnen op het gebied van professionele en innovatieve presentaties maken! BAM! *mic drop*

Wij gebruiken Cookies