arrow_drop_up arrow_drop_down

Danny Romeijn

Lifequote:

"Geen content zonder context"

Wie is Danny Romeijn?

Communicatie en context zijn termen die mij op het lijf geschreven zijn. Daarnaast ben ik gelukkig met mijn vrouw Saskia en de kids. Naast mijn werk ben ik veel bezig met fotografie, video en vind ik steampunk fascinerend.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Ik ben de veroorzaker van dit alles.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Creatieve oplossingen bedenken. Concepten ontwikkelen. Complexe zaken naar de essentie brengen, structuur brengen aan schijnbaar onsamenhangende zaken.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Het opzetten van een professionele organisatie en het werken met jonge mensen. Ook de uitdagingen binnen de projecten en het verdiepen van presentaties.


Waar ben je het meest trots op?

Trots op de partners en onze samenwerking (drie verschillende geesten, één doel)
Trots op alle medewerkers en hun betrokkenheid
Trots op het werk dat wij maken
Trots op ons klantenbestand


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

We willen de markt in Nederland nog verder veroveren en ook Internationaal onze stempel drukken. We willen spraakmakende presentatie (blijven) maken voor opinieleiders. Tevens continu streven naar kwalitatief hoogwaardige presentaties. Zoals inhoudelijk als PowerPoint technisch. Een toonaangevend presentatie designbureau met advies- en trainingspoot.


Ik zie een PPT Solutions Academy voor me waarin we onderwerpen gaan behandelen zoals; content creatie, PowerPoint skills, slide design en presenteren.

Op het gebied van techniek komen er meerdere presentatietools en worden andere pakketten geïntegreerd in PowerPoint. Er kan gebruik worden gemaakt van augmentend reality en 3D.

Wij gebruiken Cookies