arrow_drop_up arrow_drop_down

Daisy van Tilborgh

Life Quote:

“An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it’s going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming.”

Wie is Daisy?

Ik ben 24 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. Momenteel woon ik samen met mijn vriend en een lief dwergkonijntje, Yuki. In mijn vrije tijd ben ik bezig met tekenen, kijk ik series en films of ga ik los bij een concert.


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Na een stage van 4 maanden via het Grafisch Lyceum Rotterdam, ben ik blijven plakken bij PPT Solutions. Ik ben direct aan de slag gegaan als PowerPoint Designer. Dat doe ik nu nog steeds, maar inmiddels wel met veel gezellige designers erbij.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Mijn beste eigenschap is het omzetten van een concept of idee naar een mooie visual. Dit kan zowel in de vorm van een illustratie of animatie zijn.


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Het leuke aan PPT Solutions vind ik, dat we onwijs hard aan het groeien zijn en dat ik dit vanaf een vroeg stadium heb kunnen meemaken. Geen opdracht die we krijgen is hetzelfde en hierdoor ervaar ik elke dag uitdaging in mijn werk.


Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op mijn ontwikkelingen op het gebied van vormgeving, techniek, animatie en klantencontact. Als ik terugkijk naar werk van drie jaar geleden, dan zie ik dat ik een enorme groei heb doorgemaakt tijdens mijn jaren bij PPT Solutions.


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

In de toekomst is PPT Solutions internationaal bekend en hebben we meerdere awards en prijzen gewonnen. Samen met mijn collega-designers wil ik blijven ontwikkelen en innoveren.

Wij gebruiken Cookies