arrow_drop_up arrow_drop_down

Unieke actie tot en met 5 december - 50% korting

Heel veel PowerPoint kennis met heel veel korting!

Naar de cursus

BLACK FRIDAY - 50% korting

Tot en met 5 december heel veel PowerPoint kennis met veel korting!

Naar de cursus
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Impactvolle presentaties maken

Mijn naam is Robbert van Brummen. Ik ben Senior Visual Designer en Trainer bij PPT Solutions. Al sinds 2010 werk ik dagelijks met PowerPoint, waardoor PowerPoint geen geheimen meer voor mij kent. 

Daarom ben ik in 2014 gestart met het delen van mijn kennis door het geven van PowerPoint cursussen. Aan de hand van diverse voorbeelden uit de praktijk bied ik je handvatten om zelf professionele en impactvolle presentaties te maken. Daarnaast leer je alles over de nieuwste PowerPoint functies en technieken.

Inmiddels heb ik meer dan 1000 professionals mogen trainen en heb ik er samen met ons team voor gezorgd dat al meer dan 1500 organisaties nooit meer saaie presentaties maken

Al mijn PowerPoint kennis overnemen?

Na 9 jaar PowerPoint en presentatie ervaring, kan ik je exact vertellen wat er goed werkt 

voor het DESIGN van een presentatie,  de TECHNIEK erachter en hoe je de 

COMMUNICATIE naar het publiek toe het beste kunt aanpakken.


€ 294
€ 147,-

Online PowerPoint Cursus

Volg de online cursus 'Boost je PowerPoint', waarin je leert om sneller te werken met PowerPoint en inzichten verkrijgt voor het maken van impactvolle presentaties. Tevens krijg je gratis toegang tot de grootste PowerPoint community.

Ontdek de Online PowerPoint Cursus

Module 1: Boost je PowerPoint

Deze module is er op gericht om slimmer en effectiever te werken met PowerPoint. Je leert o.a. hoe je makkelijk een template kunt aanpassen, werken met afbeeldingen, grafieken en tabellen mooi maken, video’s gebruiken, werken met hyperlinks en processen duidelijk laten zien aan het publiek. Na deze module weet jij alle ins- en outs over PowerPoint en zal je zien dat het werken veel sneller gaat!


Niveau: beginner/gevorderd

Module 2: Slides met impact

In deze module ga je echt indruk maken met PowerPoint. Dit is voor de meer geavanceerde gebruiker. Je leert onder andere hoe je een indrukwekkende voorpagina maakt, hoe je jezelf kunt voorstellen, slide design, triggers instellen en de nieuwste functies ga je ontdekken (Morph, Zoom en 3D). Na deze module maak jij veel meer impact en zal je jouw publiek gaan inspireren! 


Deze module is niet inbegrepen, maar geven we zo goed als weg als je module 1 aankoopt:)

Inbegrepen in de training

30 video's

30 uitleg video's met informatie die je nodig hebt voor jouw PowerPoint.

Community

Toegang tot de grootste PowerPoint community voor al jouw vragen.

PowerPoint expert

De trainer heeft 10 jaar ervaring met het maken van PowerPoints.

24/7 toegang

De PowerPoint cursus kun je volgen wanneer jij wilt en waar je wilt.
Ik raad het iedereen aan!
"Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad het een ieder aan die ook nu al veel met PowerPoint werkt maar nog meer handige tips en trucs wil bijleren."
Karin Volger

AirFrance-KLM

 Erg interessante cursus

“Er ging een wereld voor me open toen ik zag wat er allemaal mogelijk is met PowerPoint. Alles wat ik heb geleerd kon ik direct toepassen in de praktijk!"
Rob Verberne

Stichting De Zonnebloem

"Inderdaad echt een Prezi killer"

Na de training voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur en inderdaad een echte Prezi-killer. Tijdens de cursus kregen we veel praktische handvatten. Erg leerzaam!
Jiska Wemmenhove

Stichting De Zonnebloem

Ontvang direct toegang tot de

online cursus: Expert in PowerPoint!

Wij gebruiken Cookies