Vier cursussen t.w.v. €1000,- voor €247,-

Heel veel PowerPoint kennis met heel veel korting!

Naar de cursus

Vier cursussen t.w.v. €1000,- voor €247,-

Heel veel PowerPoint kennis met heel veel korting!

Naar de cursus
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Impactvolle presentaties maken

Mijn naam is Robbert van Brummen. Ik ben Senior Visual Designer en Trainer bij PPT Solutions. Al sinds 2010 werk ik dagelijks met PowerPoint, waardoor PowerPoint geen geheimen meer voor mij kent. 

Daarom ben ik in 2014 gestart met het delen van mijn kennis door het geven van PowerPoint cursussen. Aan de hand van diverse voorbeelden uit de praktijk bied ik je handvatten om zelf professionele en impactvolle presentaties te maken. Daarnaast leer je alles over de nieuwste PowerPoint functies en technieken.

Inmiddels heb ik meer dan 1000 professionals mogen trainen en heb ik er samen met ons team voor gezorgd dat al meer dan 1500 organisaties nooit meer saaie presentaties maken

Al mijn PowerPoint kennis overnemen?

Na 9 jaar PowerPoint en presentatie ervaring, kan ik je exact vertellen wat er goed werkt 

voor het DESIGN van een presentatie,  de TECHNIEK erachter en hoe je de 

COMMUNICATIE naar het publiek toe het beste kunt aanpakken.


€1000,-

€ 247,-

Vier PowerPoint cursussen!

Volg al onze PowerPoint cursussen - 55 video's aan lesmateriaal!


1.0 Back to the Basics

2.0 Boost je PowerPoint

3.0 Slides met Impact

4.0 Zo maak jij dé bedrijfspresentatie

 

Je leert van A tot Z alles over PowerPoint. Begin bij de basics en eindig met een unieke en inspirerende presentatie waarmee je het publiek gaat verbazen!

Tot welke cursussen krijg ik toegang?

#1 Back to the Basics

Tijdens deze cursus gaan we terug naar de basis en bekijken we alle functies die PowerPoint heeft en wat je er mee kan doen. Stap voor stap wordt alles uitgelegd aan de hand van video's. Na het volgen van deze cursus kan je meteen aan de slag met PowerPoint!


Cursus niveau: Beginner

#2 Boost je PowerPoint

Deze cursus is er op gericht om slimmer en effectiever te werken met PowerPoint. Je leert o.a. hoe je makkelijk een template kunt aanpassen, werken met afbeeldingen, grafieken en tabellen mooi maken, video’s gebruiken, werken met hyperlinks en processen duidelijk laten zien aan het publiek. Na deze cursus weet jij alle ins- en outs over PowerPoint en zal je zien dat het werken veel sneller gaat!


Cursus niveau: Gemiddeld

#3 Slides met impact

In deze cursus ga je echt indruk maken met PowerPoint. Dit is voor de meer geavanceerde gebruiker. Je leert onder andere hoe je een indrukwekkende voorpagina maakt, hoe je jezelf kunt voorstellen, slide design, triggers instellen en de nieuwste functies ga je ontdekken (Morph, Zoom en 3D). Na deze cursus maak jij veel meer impact en zal je jouw publiek gaan inspireren! 


Cursus niveau: Gevorderd

#4 Zo maak jij dé bedrijfspresentatie

Wil jij een winnende bedrijfspresentatie leren maken waarmee je impact maakt op je publiek? Tijdens deze cursus gebruiken we nieuwe technieken die helaas nog te weinig gebruikt worden. We gaan slides opbouwen in scènes. Je leert ook werken met een content document. Ten slotte behandelen we elke slide die gebruikt wordt in een bedrijfspresentatie. Word een échte PowerPoint expert!


Cursus niveau: Expert

Inbegrepen in de training

55 video's!

55 uitleg video's met informatie die je nodig hebt voor jouw PowerPoint.

Community

Toegang tot de grootste PowerPoint community voor al jouw vragen.

PowerPoint expert

De trainer heeft 10 jaar ervaring met het maken van PowerPoints.

24/7 toegang

De PowerPoint cursus kun je volgen wanneer jij wilt en waar je wilt.
Ik raad het iedereen aan!
"Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad het een ieder aan die ook nu al veel met PowerPoint werkt maar nog meer handige tips en trucs wil bijleren."
Karin Volger

AirFrance-KLM

 Erg interessante cursus

“Er ging een wereld voor me open toen ik zag wat er allemaal mogelijk is met PowerPoint. Alles wat ik heb geleerd kon ik direct toepassen in de praktijk!"
Rob Verberne

Stichting De Zonnebloem

"Inderdaad echt een Prezi killer"

Na de training voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur en inderdaad een echte Prezi-killer. Tijdens de cursus kregen we veel praktische handvatten. Erg leerzaam!
Jiska Wemmenhove

Stichting De Zonnebloem

Ontvang direct toegang tot al onze PowerPoint cursussen!