arrow_drop_up arrow_drop_down
Koekenberg van Vuuren - PPT Solutions

Bedrijfspresentatie Koekenberg van Vuuren

Indrukwekkend en inspirerend

Het resultaat

Koekenberg van Vuuren vroeg ons om een indrukwekkende bedrijfspresentatie te ontwikkelen. De presentatie moest voldoen aan de huisstijlvoorwaarden van het bedrijf. Vanzelfsprekend is ook dit project voor 100% gemaakt in PowerPoint!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Koekenberg van Vuuren - PPT Solutions

Van saai naar indrukwekkend...

De uitdaging

Koekenberg van Vuuren wilde een indrukwekkende bedrijfspresentatie met een strak design. Aan ons de taak een professionele bedrijfspresentatie te ontwikkelen dat voldoet aan de huisstijl, indrukwekkend is en inzetbaar is voor verschillende settings. Tot slot moest de presentatie gebruiksvriendelijk zijn. 

De aanpak

Allereerst hebben we de PowerPoint in breedbeeld gemaakt. Vervolgens hebben wij een interactieve agendaslide ontwikkeld. Dankzij deze functie is het mogelijk de presentatie te gebruiken voor verschillende doelgroepen en settings. We hebben er voor gekozen om veel visuals, zoals infographics te gebruiken. 

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op 

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies